FLYTTER: PwC skal leie ca. 9 500 kvadratmeter i kontorbygget "Eufemia", som vil stå ferdig i 2019.

PwC flytter fra Bjørvika til Bjørvika

I 2019 får de ansatte nye kontorer i ”Eufemia”, etter 12 år i Barcode.

Publisert Sist oppdatert

PwC flyttet inn i Dronning Eufemias gate 8 i 2007, som det første selskapet i Barcode. Nå har selskapet leid nye lokaler i den østre enden av gaten, på sjøsiden, der kontorbygget Eufemia står ferdig i 2019.

Les også: Stor-Oslo Eiendom kjøper kremtomt i Bjørvika

Les også: DNB-bygget i Bjørvika er solgt

– Vi trives godt i Bjørvika, og har hatt det meget bra med Braathen Eiendom som gårdeier. De holder virkelig ”En annen standard”, slik slagordet deres lyder. Nå krever endringer i arbeidsform en annen utforming av kontorlokalene, og da er det hensiktsmessig å flytte inn i noe som står ferdig, fremfor å bygge om der vi sitter i dag parallelt med full drift, sier administrerende direktør Håvard S. Abrahamsen i PwC.

I Eufemia vil utformingen av kontorlokalene være tilpasset såkalt aktivitetsbasert arbeidsform (ABW), og organisasjonen vil være samlet på færre plan. Det er Oslo S Utvikling (OSU) som blir nytt vertskap for PwC.

Les også: Thon rykker frem i Bjørvika

Les også: Braathen Eiendom kjøper Deloitte-bygget

– PwC er blant de ledende i sin bransje, og vi er stolte over å få dem til oss. Timingen til vårt byggeprosjekt kombinert med Braathen Eiendoms imøtekommenhet til å inngå en kortsiktig forlengelse av dagens leiekontrakt var utslagsgivende for PwCs beslutning, sier administrerende direktør Rolf Thorsen i OSU.

PwC skal leie ca. 9 500 kvadratmeter i Eufemia.

Les også: Lambda skal bygges som planlagt

Les også: TV2 flytter til Bjørvika

– Når først PwC har valgt en annen lokasjon, er vi meget fornøyd med at de kun flytter over veien. Dette viser at Bjørvika har befestet seg som Oslos beste kontoradresse, noe jeg vil gi PwC mye av æren for. Det er også bare å ta av seg hatten for OSU, som nok en gang leverer nybygg til verdens ledende aktører innen revisjonsbransjen, sier administrerende direktør Leif Arne Røsnes i Braathen Eiendom.

PwC flytter i mai 2019, og Braathen Eiendom vil videreforedle Dronning Eufemias gate 8 frem til nye leietakere kan ønskes velkommen til innflytting i 2020. Eiendommen har 14 500 kvadratmeter kontor over 12 etasjer, og huser restauranten Vaaghals.

Les også: Wahl Eiendom kjøper siste bygg i Bjørvika

Powered by Labrador CMS