Kjøpte boliggårder

To boliggårder i Oslo er solgt for 140 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Selgeren av gårdene er Bonum Utvikling, mens kjøperen er Adventure Partners. Det er et selskap som er eid av Simen Haare og Runar Vatne, sistnevnte kjent som partner i Søylen Eiendom.

De to gårdene som er kjøpt, er henholdsvis Maridalsveien 35 (bildet), rett nedenfor Aleksander Kiellands plass, og Grønlandsreiret 59. Gårdene er på til sammen 3000 kvadratmeter.

Ifølge den seneste markedsrapporten til NAI FirstPartners var den totale salgssummen på 140 millioner kroner. Det tilsvarer i så fall en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på snaue 47 000 kroner. Adventure Partners skal ikke beholde eiendommene selv.

– Vi har kjøpt gårdene for videresalg til sluttbrukere. Den ene eiendommen overtok vi i april, den andre eiendommen 1. juni. Dette er to boliggårder som Bonum har totalrehabilitert for oss og som består av til sammen 43 leiligheter, varierende fra 1-4 rom, bekrefter Haare overfor NE nyheter.

Adventure Partners ble etablert så langt tilbake som i 2002, mens Vatne ble deleier i selskapet i 2015. Selskapet omsatte i fjor for 9,5 millioner kroner og hadde en totalbalanse ved utgangen av fjoråret på 85 millioner.

Bonum består en entrepriseavdeling og en utviklingsavdeling. Utviklingsavdelingen arbeider i hovedsak med egne prosjekter og med utvikling av de fleste typer bolig. Entrepriseavdelingen utfører nybyggprosjekter, rehabiliteringer og eneboliger.

Powered by Labrador CMS