Planene klare

Planene for Kjellstad Næringspark i Lier er nå klare.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Bladet NæringsEiendom skrev i marsutgaven i år om planene til Holtefjell Eiendom (Holtefjellgruppen), som hadde begynt utviklingen av et stort kombinasjonsbygg i Lier.

Eiendommen ligger rett inntil E18 på venstre side mot Drammen, rett etter den gamle bomstasjonen. Tomten er på 13 mål og var i mars i ferd med å bli ferdigregulert.

Planene fra vår tilsa et flerbruksbygg på 13 000 kvadratmeter, med grunnflater på 4700 kvadratmeter og typisk egnet for seks-syv leietakere. Realist Næringsmegling hadde utleieoppdraget og var i vår i sluttforhandlinger med leietakere. Jacobsen Elektro blir en dem, og flere er nå underveis.

– Vi er i forhandlinger om å inngå kontrakter med to store leietakere til, så dette blir spennende, sier Line Torgersen i Realist Næringsmegling i Drammen til Drammens Tidende.

Planene er nå at det til sammen skal det bygges mellom 12 000 og 14 000 kvadratmeter med næringslokaler. Det blir verken detaljhandel eller arealkrevende handel, som det ellers er i nærområdet, men kontor, lager, showroom og verksted, samt parkeringsplasser til rundt 250 biler.

Holtefjell Eiendom håper ifølge Drammens Tidende å få byggesøknaden godkjent i år, slik at bygging kan starte første halvår 2017. Da kan i så fall de første leietakerne flytte inn i første kvartal 2018.

– Det avhenger av at vi får leid ut lokalene, men dette har vi stor tro på, sier daglig leder Ola Semb (bildet) i Holtefjell Eiendom og Holtefjell Gruppen. Byggekostnadene er foreløpig beregnet til drøye 200 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS