Nyheter

Erik Bøhler og Tom Vidar Rygh selger Tønsberg-bygård

Venter stor interesse fra investorer i Oslo-området.

I SENTRUM AV TØNSBERG: Bygården Øvre Langgate 50. (Foto: Q4 Næringsmegling AS)
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Øvre Langgate 50 AS i Tønsberg er til salgs med en prisantydning på 54 millioner kroner. Bygården har et brutto utleid areal på 5.169 kvadratmeter. De årlige leieinntektene er ca. 4,9 millioner kroner. Bygget ble oppført i 1973 og tomten er på 1.134 kvadratmeter.

NRK, Slettevold Møbler, Scandinavian Bunkering og Austrheim Krogh Optikk er blant leietakerne, skriver Vestviken24.

Les også: Hektisk bygårdhandel i Vestfold

Bygårder i Tønsberg og Sandefjord har tidligere vist seg å utløse stor interesse fra kjøpere godt utenfor fylkesgrensene. Ansvarlig megler tror det samme vil skje med denne.

– Dette er et typisk investorobjekt. Og den er såpass stor at den også vil være interessant for investorer i Oslo-området, sier eiendomsmegler Trond Stensholt i Q4 Næringsmegling AS til Vestviken24.no.

– Kjøperne av en gård som denne vil kunne påregne en avkastning på rundt åtte prosent, altså mye mer enn det gir å ha penger i banken for tiden, sier Stensholt.

Les også: Stokker om i Vestfold

Den tidligere Orkla-toppen Tom Vidar Rygh er styreleder i Øvre Langgate 50 AS. Næringseiendommen eies av Rybø AS, hvor Erik Bøhler er styreleder. Dette selskapet eies igjen med 50 prosent hver av Macama AS og Steinerud AS.

Macama AS eies av Erik Bøhler og hans barn, mens Steinerud AS eies av Tom Vidar Rygh og to andre medlemmer av Rygh-familien.

Tidligere i dag fremkom det i denne artikkelen at Drammen-selskapet Macama Invest AS er 50 prosent eier av Rybø AS. Dette er ikke riktig, og beror på en feilregistrering i Brønnøysundregistrene. Macama Invest AS har ingen ting med Rybø AS å gjøre. 

 

 

Skjerpet tidsfrist for inngåelse av justeringsavtaler
Juss
Ringnes og Sundt på tysk hotellraid
Aktuelt
Byen får et helt nytt sentrumskvartal
Utvikling
Dømt for å ha overført millionbeløp til seg selv (+)
Analyse
Har de mest fornøyde leietakerne
Aktuelt
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Storhandel i Trøndelag
Transaksjoner
CapMan oppgraderer sentralt i Oslo (+)
Utvikling
Ansetter med tanke på samfunnsansvar
Karriere
Utleiers ABC – Del 24 – Tinglysning og pantsettelse
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.