AVTALE: Fra høyre Torbjørn T. Moe og Peder Nærbø fra Bulk Infrastructure og Rune Andersen og Tor Ribeland fra Data Center Technology.

Bulk kjøper mer

Overtar teknologiselskapet Data Center Technology AS.

Publisert Sist oppdatert

Bulk Infrastructure kjøper Data Center Technology Bulk Infrastructure AS (Bulk) utvikler verdens største datasenterpark på fornybar energi, N01 Campus i Vennesla og moderniserer Oslo Internet Exchange som i dag er Norges største datasenter. Som et ledd i strategien kjøper Bulk 100 prosent av teknologiselskapet Data Center Technology AS (DCT).

– Oppkjøpet markerer en ny epoke for Bulk. Etter ti år med organisk vekst, er vi nå i en posisjon til å kunne vokse gjennom oppkjøp. DCT gir oss komplementær spisskompetanse innenfor bygging av datasentre som er viktig for den sterke veksten vi opplever, sier Peder Nærbø, hovedeier og styreleder i Bulk.

DCT er en dataromsentreprenør og systemintegrator som leverer komplette og nøkkelferdige datasentre.

– Vi ser frem til å ta del i den utviklingen som Bulk skal tilføre det nasjonale og internasjonale markedet. Dette er en unik mulighet for å kunne videreutvikle vårt konsept i et voksende marked sammen med Bulk, sier Rune Andersen, hovedeier og daglig leder i DCT.

Les også: Ny Bulk-avtale

DCT tilbyr nøkkelferdige løsninger, rådgivning og levering av teknisk relaterte løsninger til datasentre i Norden, og er spesialister innen sitt fagfelt. Selskapet tilbyr også IMAC tjenester og drifts- og -vedlikeholdsprogram for sikker drift av datasenter.

– Vi vil gjøre det samme innenfor den norske datasenterindustrien som vi har gjort innen lager og logistikk, nemlig skape et kostnadseffektivt høykvalitetsprodukt hvor de internasjonale kundene kjenner seg igjen, sier Peder Nærbø.

Les også: Bulk selger lagerbygg i Ski

Les også: XXL går for Bulk

Powered by Labrador CMS