Nyheter

Et av landets eldste er endelig satt på kartet

Et av landets eldste advokatfirma, Bull & Co er for første gang på radaren til Legal 500, også når det gjelder eiendom.

INSPIRERT: - Vi er et mellomstort advokatfirma med noen utvalgte fagområder, blant annet eiendom. Det at vi nå er satt på kartet er selvfølgelig en inspirasjon til å fortsette arbeidet med å videreutvikle denne avdelingen, sier Kristoffer Aasebø i Bull & Co.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Legal 500 er ute med sin årlige rangering av verdens advokater innenfor ulike fagområder. De kårer både ”leading individuals” og de beste selskapene. På femteplass på selskapsnivå dukker det i år opp et nytt selskap, Bull & Co.

– Innenfor eiendom så har vi ikke vært nevnt tidligere. Vi synes selvfølgelig det er hyggelig at de tar oss med, noe vi ser på som en annerkjennelse av det arbeidet vi gjør, sier leder for advokatfirmaets eiendomsavdeling, Kristoffer Aasebø.

Selv om de ikke har vært nevnt på eiendom, så er de ikke uerfarne med Legal500. Selskapet har vært og er rangert for flere av sine andre fagområder, blant annet «Employment”, «Eu and competition» og «Intellectual property and TMT». Selskapet feiret for to år siden sitt 150-års jubileum og med det er de et av de eldste advokatfirmaene i landet.

Les også: Han har tronet på toppen i ti år

I tvil om verdien
Selv om det er hyggelig å bli nevnt, er Aasebø noe i tvil om den reelle verdien ved å være nevnt i en slik rangering.

– Om man er nevnt på første, andre eller femte nivå, så trenger ikke det å si noe om kvaliteten på tjenestene vi leverer. Det som det kanskje først og fremst sier noe om er størrelsen på klientene og de sakene som vi jobber med. Vi jobber som regel med mindre saker og da blir vi også vurdert som ikke fullt så sentrale i eiendomsmarkedet, sier Aasebø.

Han forteller at de ikke har lagt noe særlig arbeid ned i dette, men at de fyller ut de skjemaene de får fra Legal 500.

Les også: Ydmyk eiendomsadvokat overrasket over toppnotering

Inspirasjon
Om det ikke betyr så mye, så er det ifølge Aasebø, likevel en inspirasjon til å fortsette arbeidet med å bygge en større og enda bedre eiendomsavdeling.

– Vi er et mellomstort advokatfirma med noen utvalgte fagområder, blant annet eiendom. Det at vi nå er satt på kartet er selvfølgelig en inspirasjon til å fortsette arbeidet med å videreutvikle denne avdelingen, sier Aasebø.

Eiendomsavdelingen i firmaet er i dag bestående av fem partnere og tre fullmektiger.

– Vi er ikke så tunge på transaksjoner, noe jeg tror veier tungt i en slik rangering. Det gir mye oppmerksomhet for de som er involvert, men det er ikke nødvendigvis slik at det er mer jobb eller at det er mer komplisert enn en mindre sak, sier Aasebø.

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner

Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Investor må bla opp etter uklar avtale (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.