LOGISTIKKSJEF: Peder Nærbø, Bulk Infrastructure.

Ny Bulk-avtale

Publisert Sist oppdatert

 

Home & Cottage AS har inngått en 12 års leieavtale med Bulk Infrastructure AS om bygging av 8 000 kvadratmeter sentrallager.

Anlegget skal oppføres på Bonntjennsmoen industriområde ved Gardermoen i Ullensaker kommune og skal erstatte dagens lokaler på Skårer i Lørenskog kommune, og sikre Home & Cottage en moderne logistikkstruktur for fremtidig vekst og utvikling.

Ca. 15 arbeidsplasser vil være knyttet til det nye anlegget, som skal tas i bruk høsten 2016.

Prosjektet består av om lag 12 dekar effektiv tomt tillegg til felles kjørearealer, 7100 kvadratmeter med 11,7 meter høytlager, kontorarealer på 300 kvadratmeter og 600 kvadratmeter med åpen lagermezzanin.

Bulk Infrastructure skal overlevere prosjektet i Q4 2016. Antatt byggestart er i april/mai 2016.

Dette er det fjerde logistikkprosjektet Bulk utvikler på Bonntjennsmoen, hvor det siden 2010 er oppført totalt 60.000 kvadratmeter med logistikkbygg for Ahlsell, XXL og Aggreko.

– Vi er svært fornøyd med at en så velkjent aktør som Home & Cottage har valgt å bygge sitt nye sentrallager, basert på våre standardiserte Bulk-moduler, sier styreleder Peder Nærbø i Bulk Infrastructure.

– Vi gleder oss til å flytte fra gamle og trange lokaler til et nytt og moderne logistikkanlegg med høy grad av effektivitet og fleksibilitet, sier logistikksjef Øyvind Sverreson i Home & Cottage.

Powered by Labrador CMS