Tar over i Höegh Eiendom

Eirik Thrygg tar over som ny toppsjef i Höegh Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Mandag formiddag ble det kjent at Sektor Gruppens Eirik Thrygg har sagt opp sin nye jobb som utviklingssjef i Citycon, selskapet som kjøpte opp Sektor Gruppen i mai i år. Nå melder Höegh Eiendom at de har ansatt Thrygg som ny adm. direktør i selskapet. Han tar over etter Erik Lund, som går av til neste år.

– Eirik Thrygg vil bygge videre på den solide grunnmuren Erik Lund har etablert i Höegh Eiendom. Vår spennende og brede portefølje av utviklingsprosjekt passer veldig godt til Eiriks etablerte evne til å skape verdi gjennom utvikling og bygge en robust organisasjon, sier Leif Høegh, styreleder i Höegh Eiendom.

Thrygg vil tiltre stillingen i begynnelsen av 2016. Frem til årsskiftet skal han jobbe med å støtte Citycon i integrasjonsprosessen til Sektor og sørge for en glatt overgang for Citycons virksomhet i Norge.

– Höegh Eiendom er et spennende selskap med en bred portefølje som representerer nye utfordringer for meg som eiendomsutvikler og leder. Gjennom selskapets prosjekt innen bolig, næring og industri skal vi fortsette å bygge varige verdier for leietagere, brukere og samfunnet vi er en del av, sier Thrygg.

Erik Lund har bygd enorme verdier i Höegh Eiendom, som knallet til med svært gode resultater i fjor. Han er full av lovord om sin etterfølger.

– I Eirik Thrygg har Höegh Eiendom fått en ny sjef med lang erfaring innen utvikling og selskapsbygging. Jeg er helt sikker på at selskapet vil nyte godt av Eiriks brede erfaring at det er i de beste hender, sier Lund.

Powered by Labrador CMS