Paleet til kamp om handelen

Paleet har åpnet dørene igjen. Nå skal shoppingkundene tilbake til senteret.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det var for 16 måneder siden at KLP Eiendom stengte Paleet for å ruste opp senteret. Nå er arbeidet ferdig etter at det er blitt brukt nesten 200 millioner kroner på oppussingen, og i dag åpnet «nye» Paleet. Målet er at Paleet skal bidra til at Karl Johans gate igjen blir sentrum for kvalitetsbevisste nordmenn. Senteret var det første såkalte high end-senteret i Norge da det åpnet dørene i 1990.

– KLP Eiendom er en seriøs og langsiktig eiendomsaktør i Oslo sentrum. Tiden var inne for å gi Paleet et betydelig løft, og derfor valgte vi en totaltilnærming. Vi har stor tro på de investeringer, aktiviteter og initiativ som gjøres i Oslo sentrum. Samlet gjør dette sentrum mer attraktivt for både næringsliv og publikum, sier Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Senteret har nå nesten 30 butikkonsepter med spesiale kunnskapsfelt innenfor mote og livsstil. Paleet har nå alt fra italiensk skreddersøm, sveitsiske klokker, nisjeparfymer, spesialdesignede smykker og utvalgte artikler fra de største motehusene i verden. Ambisjonen er at Paleet skal bli en destinasjon med eksklusive produkter man ikke finner andre steder i Norge.

– Vi gjorde grundige analyser og studier før vi igangsatte prosjektet på Paleet. Oslo er Europas hurtigst voksende storby, med høy kjøpekraft blant både eksisterende og kommende innbyggere. Derfor besluttet vi å forsterke posisjonen på høykvalitets mat, mote og faghandel. Oslos befolkning skal oppleve Paleet som noe nytt og forfriskende, med opplevelser og innhold de er vant til fra andre storbyer, sier Ellen Solberg, direktør for kjøpesenterforvaltning i KLP Eiendom

Paleet har også satset på nye mat- og serveringskonsepter. Matpub, spansk bodega, pizeria og en Teppanyaki-restaurant er blant konseptene som det nå satses på.

Powered by Labrador CMS