Nyheter

Forlenget på Lahaugmoen

Anthon B Nilsen Eiendom har forlenget kontrakten med Oslo kommune Brann- og Redningsetaten frem til 2025.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Etaten leier 2000 kvadratmeter med arealer, samt 4500 kvadratmeter utearealer i Dragonveien 44 i Lahaugmoen næringspark (bildet), rett nord for Oslo.

Ifølge markedssjef Christian Winsnes Rustand i Anthon B Nilsen Eiendom skjer forlengelsen i tråd med selskapets ambisjon om solide og lange leieavtaler i Lahaugmoen Næringspark. Derfor har de nå reforhandlet og forlenget leieavtalen med OBRE frem til 31.12.25.

OBRE får ifølge markedssjefen nå de neste elleve årene sikret undervisnings- og treningsfasiliteter for nåværende og fremtidige brannmenn. I tillegg vil andre etater som politi, forsvar og helsevesen kunne benytte seg av fasilitetene. Leienivået i den nye avtalen er ukjent.

Som en videreutvikling av det allerede etablerte konseptet og miljøet, mener Anthon B Nilsen Eiendom fortsatt at Lahaugmoen er det beste alternativet for et Nasjonalt beredskapsenter. Stoltenberg-regjeringen gikk inn for å legge dette prosjektet til Alnabru, et prosjekt som nå er økt til 34 000 kvadratmeter.

Treningskjedene Sats og Elixia har fusjonert. Som følge av fusjonen, var Sats ifølge Winsnes Rustand avhengig av å selge sitt senter på Vulkan. Parallelt med salget har Anthon B Nilsen Eiendom klart å reforhandle leieavtalen med den nye eieren, som er Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

Det er dermed sikret fortsatt drift av treningssenteret frem til 31.12.2025. Navnet på det nye senteret blir ifølge Winsnes Rustand Athletica Vulkan. I den nye leieavtalen har utleier og leietaker forpliktet seg til å samarbeide om å «heve og videreutvikle leieobjektets miljømessige standard».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig