– Dette er Norges beste kjøpesenter

Publisert Sist oppdatert

 

Gulskogen i Drammen er kåret til Norges fremste representant for moderne kjøpesenterdrift, og har mottatt prisen ”Årets kjøpesenter”. 

380 konkurrenter

Det var under årets kjøpesenterkonferanse i Trondheim at prisen for årets beste norske kjøpesenter ble delt ut. Blant 380 konkurrerende norske sentre var fagjuryen enig i at Gulskogen var klart det beste. 

Les også: Investorene satser på shopping

Les også: Norsk shopping-eldorado i Bohuslän

– Det er en stor ære å vinne prisen og en anerkjennelse som svært mange har bidratt til og kan være stolte av. Gulskogen har opparbeidet en ny og spennende posisjon i markedet som Buskeruds ledende shoppingdestinasjon og vi oppfattes i dag som et positivt tilskudd til destinasjon Drammen, sier senterleder Elisabeth Lohk i en melding. 

Mange kriterier

Utmerkelsen ”Årets kjøpesenter” gis hvert år ut av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). Kandidatene er vurdert på områdene intern og ekstern markedsføring, organisering og drift, arkitektur, senterutvikling og miljø. 

Kriteriet er at senteret på et eller flere av disse områdene skal ha gjort noe som er «enestående og nyskapende» de siste 12 måneder, eller som er gjort på en mer fremragende måte enn andre. I tillegg er det gjennomført en uhildet kundeundersøkelse som avdekker hvordan senteret fremstår blant brukerne i lokalmarkedet. Juryen består av arkitekter, leietakere, eiendomsutviklere, kjøpesentereiere og –drivere  samt reklamebyrå.

Les også: Hamstrer shoppingsentre

Les også: Skrinlegger sentersatsing

Begrunnelsen

I juryens begrunnelse heter det blant annet at «årets vinner har gjennom mange år arbeidet målrettet og har hatt en bevisst strategi for senteret i sin helhet. I dag utmerker senteret seg som et meget veldrevet senter i alle ledd. Årets Kjøpesenter har hatt økonomisk vekst over tid, er markedsleder i sitt område og er det man kan betrakte som en handelsdestinasjon – dette også preferert av kundene».

Gulskogen senter er eid av Steen & Strøm AS.

Les også: Vil bygge gigantsenter i Strømstad

Les også: Steen & Strøm-senter kåret til verdens beste

Les også: Vil bygge kjøpesenter i Åre

 

Powered by Labrador CMS