Åpnet nytt hotell

Publisert Sist oppdatert

 

1200 inviterte gjester, lasershow og en hotelleier som tryllet seg rundt i salen. Dette var hovedingrediensene da Skandinavias største eventhotell, Quality Hotel Friends i Stockholm, ble innviet før helgen.

Les også: Vi satse mer i Sverige

Les også: Stordalen gjør comeback i Danmark

Stordalen og BuchardtHotellbygget eies av eiendomsselskapet PASAB, som eies av Petter A. Stordalen og Arthur og Anders Buchardt.

Les også: Arthur Buchardt: – Jeg har mer potens enn de fleste

Petter Stordalen stod i spissen for den spektakulære åpningen, med lasershow og spesialeffekter.

– Magi handler om å gjøre store, gale drømmer om til virkelighet. Det har vi klart med Quality Hotel Friends. Nå er Skandinavias største eventhotell endelig innviet. Et hotell som gjør det mulig å skape magiske øyeblikk for alt fra 2 til 65 000 mennesker, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som står bak Quality kjeden.

– Innvielsen av Quality Hotel Friends var rett og slett magisk. I går fikk vi vist hotellets enorme kapasitet. Nå ser vi frem til å vise våre nye besøkende og gjester at vi er best på å arrangere alt fra store arrangementer til mindre konferanser og møter, sier Björn Callin, hotelldirektør på Quality Hotel Friends.

Les også: Kan få skattesmell i Sverige

Les også: Her løper Stordalen ned hotellveggen

Størst på eventsQuality Hotel Friends er Quality-kjedens siste tilskudd og vil sammen med Friends Arena bli Skandinavias største anlegg for events og møter. Quality Hotel Friends er også nærmeste nabo til Mall of Scandinavia som blir Skandinavias største kjøpesenter. På Quality Hotel Friends vil det være mulig å arrangere store kongresser, utstillinger, moteshow og festivaler.

Les også: Petter Stordalen vil øke høyden på Royal Christiania

Les også: The Thief inn på toppliste

Hotellet består av 400 rom og 1010 sengeplasser. De åtte konferanselokalene har plass til 370 deltakere.

I tillegg er det ett styrerom med plass til 16 personer, to eventsaler med plass til opptil 2270 deltakere. Hotellet er integrert med nasjonalarenaen, Friends Arena, som har plass til 65 000 personer.

Powered by Labrador CMS