Nyhter

Stig Bech er Norges ledende eiendomsadvokat

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter Bech fremheves Anne Sofie Bjørkholt, også BA-HR, som en god nummer to av ledende enkeltaktører for sin kompetanse innen eiendomsskatt og moms. Espen Nyland i Kluge Advokatfirma DA belønnes med en tredjeplass for arbeid innen entreprise, mens Mikkel Vislie fra Selmer får fjerdeplass for sin innsats innen fusjon og oppkjøp, med henvisning til hans nylige nøkkelrolle i Storebrand Eiendoms oppkjøp av Steen & Strøm varemagasin.

Les også: Avgiftsamnesti – bare for bønder?

Best i klassen
I oversikten til Legal 500 når disse advokatfirmaene, i alfabetisk rekkefølge, helt til topps. BA-HR, Føyen Advokatfirma DA, Haavind AS, Kluge Advokatfirma DA, Schjødt AS, Selmer, Thommessen AS, Torkildsen, Tennøe & co, og Wiersholm.

BA-HR omtales som meget oppdatert på markedstrender og et firma som yter full service med høy kvalitet innen et spekter av eiendomstjenester.

Føyen Advokatfirma fremheves for høy kompetanse og kunnskap innen entreprise, blant annet som ypperlig rådgiver for Selvaag Bolig og Jernbaneverket.

Haavind AS får skryt for sin gode erfaring fra transaksjonsmarkedet og firmaets inngående kunnskap om markedet.

Kluge Advokatfirma, som et av landets største med 50 advokater, får berøm for å serve noen av markedets ledende selskaper innen transaksjoner og entreprise.

Les også: Gårdeier stevner leietaker

Høykompetente
Schjødt med sine 30 medarbeidere fremheves for å ha stor kompetanse innen et spekter av transaksjoner, utvikling og rettslige anliggende. Av de seneste transaksjoner blir bistand under Aberdeen Eiendoms kjøp av Bassengbakken i Trondheim nevnt.

Selmer har ifølge Legal 500, utmerket kunnskap innen eiendom, men først og fremst er det skatt, fusjon og oppkjøp som er deres fremste kompetanse.

Når det kommer til Advokatfirmaet Thommessen er de særlig dyktige på de største eiendomstransaksjonene. I kundeporteføljen har de blant annet Norwegian Property, Braathen Eiendom Holding og Yara International.

Les også: Thon tapte millionrettsak

Torkildsen, Tennøe & co Advokatfirma kalles spesialist som representerer eiere, utviklere, investorer og entreprenører. Børge Nygårdshaug og Christian Hartmann anbefales for sin gode kompetanse innen eiendomsnæringen. 

I Wiersholm blir Tom Rune Lian trukket frem for lang og bred erfaring i markedet, og likeså Nicolay Vold og Arne Engesæth. Sistnevnte for inngående kunnskap om byggenæringen.

Les også: Til topps igjen

Hederlig omtale
Arntzen de Besche, DLA Piper, Deloitte Advokatfirma AS, Steenstrup Stordrange DA og Wikborg Rein havnet i nestbest kategori, mens Bind Hodneland advokatselskap, Brækhus Dege Advokatfirma DA, Advokatfirmaet CLP DA,  Grette DA og Advokatfirmaet Hjort omtales i tredje pulje.

Eiendomsarving gir gass (+)
Analyse
Bygger helsehus oppå parkeringshuset
Utvikling
Plutselig stoppet salget (+)
Bolig
Signerte avtale om Sundebygget
Utvikling
Ny byrådserklæring: Dette betyr det for bolig- og byutvikling
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Softbank redder WeWork
Aktuelt
Krever saken forelagt bystyret (+)
Utvikling
Graver hotellrommene ned i bakken
Utvikling
Lars Ove (27) kontrollerer milliardverdier i eiendom (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.