Vil bygge mer i Drammen

Entra Eiendom vurderer å bygge ut nye 23 000 kvadratmeter næringseiendom på Papirbredden i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Sammen med Drammen kommune, som eier 40 prosent av Papirbredden, har Entra Eiendom brukt de siste månedene på å planlegge byggetrinn to for Papirbredden. Målet er å utvikle et forbildeprosjekt innen miljø som synliggjør Drammens ambisjoner om å være en miljøby. Andre samarbeidspartnere i prosjektet er farmasiselskapet MSD Norge og Høgskolen i Buskerud.

– Entras ambisjon er å tilby miljøledende lokaler, noe videre deltagelse i Papirbredden vil bidra til. Byutvikling er en viktig del av Entras samfunnsansvar. Papirbredden er et spennende byutviklingsprosjekt. Undervisningsbygg er strategisk satsingsområde for Entra, derfor er det riktig for Entra å delta i Papirbredden, sier Entras regiondirektør Solveig Solbakken.

Planene for byggetrinn to innebærer to bygg, hvor Drammen kommune, Høgskolen i Buskerud og MSD Norge er aktuelle leietakere. Inkludert parkering skal det bygges til sammen 23 000 kvadratmeter i det andre byggetrinnet.

Papirbredden har stått frem som et svært vellykket byutviklingsprosjekt og var nominert til Cityprisen 2010. Papirbredden er på ca. 22 000 kvadratmeter og består av et nybygg i 7 etasjer samt rehabilitering av det bevaringsverdige ”Hollenderiet” og to frittliggende siloer.

Powered by Labrador CMS