Estate Nyheter

Nyheter – Norge

Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • Persen Skei

  Bransjer: Søksmeglere

  Persen Skei tilbyr rådgivning innen kjøp og salg av næringseiendom i Norden. Selskapet har foretaksbevilling fra Kredittilsynet for å drive eiendomsmegling. Vi har bistått som rådgivere ved et stort antall profilerte eiendomstransaksjoner i Norge, Sverige og Danmark.

  I Persen Skei fokuserer vi på å skape langsiktige, gode forhold til våre kunder og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring innen kjøp og salg av næringseiendom.

  Selskapet og dets ansatte er blitt synonymt med arbeid av meget høy kvalitet og av profesjonell karakter. Vi har siden 2000 formidlet næringseiendom for over NOK 20 milliarder.

 • Fast EiendomsPartner AS

  Bransjer: Søksmeglere

  Ikke la tilfeldighetene råde i søk etter nye lokaler, – søk bistand ! Gårdeier har sin utleiemegler, leietaker står ofte alene – Fast EiendomsPartner er leietakers representant. Vi skal være leietakers representant på næringseiendom. Vi skal ikke ha noen faste koblinger mot eiendomsselskap, meglere, forvaltere eller lignende. Vi skal ikke påta oss egne utleieoppdrag og på den måten komme i en situasjon hvor vi sitter på ”begge sider av bordet”. Våre oppdragsgivere skal være sikre på at vi kun jobber for å finne frem til den optimale løsning for deres selskap, og ikke har en skjult agenda. Vi i Fast EiendomsPartner AS har lang erfaring fra bransjen og er stolt av en referanseliste med mange meget godt fornøyde oppdragsgivere. Vi ser fram til å kunne bistå ditt selskap på samme vis, og inviterer deg til å ta kontakt for et uformelt møte.

 • DTZ

  Bransjer: Søksmeglere

  Lokal kompetanse DTZ tilbyr rådgivning innen kjøp og salg av eiendom, leietakerrådgivning og verdivurdering , samt asset management og utvikling av eiendom. Med flere av landets mest profilerte børsnoterte selskaper og en rekke utenlandske investorer blant kundene, er DTZ en ledende aktør i det norske markedet for næringseiendom. Global tilknytning Selskapet et av de største i det norske næringseiendomsmarkedet. Vi har et sterkt internasjonalt nettverk gjennom vår tilknytning til DTZ, som er et globalt selskap med 12,500 ansatte i 45 land. Sammen med vårt morselskap, Norden Realkapital, og våre søsterselskaper er vi til sammen 45 ansatte, som utgjør et bredt og sterkt fagmiljø på Aker Brygge i Oslo. Fokus Hovedfokus er, som det alltid har vært, å skape merverdier for våre kunder gjennom å kombinere kompetanse og erfaring med kommersiell kreativitet. Hos oss treffer du dedikerte og svært motiverte medarbeidere som ønsker å skape langsiktige og gode forhold til våre kunder og samarbeidspartnere. og analyse.

 • CBRE Atrium

  Bransjer: Søksmeglere

  Ekspertise fra lokalt til globalt CB Richard Ellis har nærmere 29.000 ansatte fordelt på flere enn 400 kontorer i hele 58 land. Dette setter oss i stand til å yte deg ekspertise med lokal innsikt – uavhengig av hvor din virksomhet holder til. Våre medarbeidere nær deg er din kontakt til et verdensomspennende nettverk bestående av bransjens dyktigste fagkyndige. Ledige lokaler Er du på leting etter noe å leie eller eie for din bedrift? CBRE Atrium har til enhver tid lokaler både til leie og til salgs, og vi hjelper deg i prosessen. Tjenester Vi ser lengre enn førsteinntrykket slik at vi kan sette den riktige verdien på våre kunders eiendommer. Hver kunde har unike behov og ønsker, og vi skreddersyr derfor våre tjenester. Vårt mål er at alle kunder i enhver anledning oppnår høyere uttelling enn forventet. Rådgivning og rapporter På veien mot å kunne ta den rette avgjørelsen vedrørende en eiendom, er tilgang til solid innsikt i markedet helt klart en nøkkelfaktor. Ved bruk av våre konsulenter får du tilgang på den informasjonen og innsikten som gjør at du hele tiden vil være ett hode foran dine konkurrenter.

Nyhetsbrev Norge

Få det beste av Estate Media i din innboks