Estate Nyheter

Nyheter – Norge

Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • Union Norsk Næringsmegling

  Bransjer: Næringsmeglere

  Union Norsk Næringsmegling har, siden etableringen i 1984, markert seg som en ledende aktør innen salg og utleie av næringseiendom. Vi synliggjør eiendommens egenart og hvordan den kan skape verdier for kunden.

 • Realist Næringsmegling / HWG Realist AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  HWG Realist AS har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartner når avtaler skal inngås og verdiskapning oppnås knyttet til næringseiendom. Vi ønsker å være en attraktiv partner for omsetning av næringseiendommmer og eiendomsselskaper, og ved utleie av næringseiendommer. I tillegg kan vi tilby verdifull kompetanse ved restrukturering av eiendomsselskaper og eierskap.Med vår samlede kompetanse og brede kontaktnett kan vi tilby deg trygghet, god rådgivning og optimale resultater.

  Vi opplever at vi gjennom detaljert markedskunnskap, høy faglig kunnskap og integritet i gjennomføringen av prosjekter er en viktig bidragsyter til våre oppdragsgivere.

  Se mer på <a href=»http://www.realist.no/»>www.realist.no</a>

 • Newsec AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  Newsec AS, (tidl. Eiendoms-Consult AS) har gjennom 38 års virksomhet i det norske eiendomsmarkedet dokumentert en betydelig gjennomføringsevne i alle typer eiendomstransaksjoner, både ved salg, kjøp og utleie. Selskapet er i dag Norges største verdivurderer av næringseiendom med de fleste av de større markedsaktørene som kunder. Medarbeidere med høy kompetanse, analysekapasitet, lokal markedskunnskap, nære kunderelasjoner og ikke minst grunnleggende tillit skal prege vår virksomhet.

  Mere informasjon: <a href=»http://www.newsec.no/»>www.newsec.no</a>

 • NAI FirstPartners

  Bransjer: Næringsmeglere

  NAI FirstPartners er en fullsortiments meglerforretning innen næringseiendom.

  Det er <strong>NAI FirstPartners</strong> mål å være en foretrukket leverandør av meglertjenester og rådgiver i markedet for næringseiendom.

  Vi er godt etablert i det norske markedet som en toneangivende aktør, med kontorer i Oslo, Stavanger og Tromsø. Vi leverer tjenester innen;

  omsetning – salg og kjøp av næringseiendom og eiendomsporteføljer, eiendomsselskaper
  utleie av kontor-, lager/logistikk, industri- og handelslokaler
  søk etter lokaler for kunden
  rådgivning og analyse
  verdivurdering

  NAI FirstPartners en del av NAI Global – verdens største uavhengige nettverk av meglere og rådgivere med over 5.000 meglere og rådgivere fordelt på over 350 kontorer i mer enn 55 land – i alle verdensdeler.

  NAI FirstPartners team i Norge består av meglere og rådgivere med lang erfaring og sterk track record i eiendomsmarkedet, – med bred og variert kompetanse og med et velutviklet kontaktnett. Vi har oppdrag og gjennomfører transaksjoner over hele landet, og har på flere steder lokale allianser. Våre kunder finnes blant Norges største og fremgangsrike bedrifter.

  Besøk vår hjemmeside <a href=»http://www.nai.no/»>www.nai.no</a> for mer informasjon eller send mail til <a href=»mailto:post@nai.no»>post@nai.no</a>.

  NAI FirstPartners er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund – og derved også Forum for Næringsmeglere

  Kompetent – Løsningsorientert – Pålitelig

 • MeglerCompagniet AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  MeglerCompagniet AS er et meglerforetak med spesialkompetanse innen kjøp, salg og utleie av næringseiendom.

  Selskapet er et heleid datterselskap av ForvaltningsCompagniet og har dermed god kontakt med markedet.

  Selskapet har egen eiendomsmeglerbevilgning og er underlagt Kredittilsynets retningslinjer for næringseiendom.

  For mer informasjon: <a href=»http://www.fcas.no/»>www.fcas.no</a>

 • Malling & Co

  Bransjer: Næringsmeglere

  Eiendomshuset Malling & Co ble etablert i 1964, og har siden vært en pådriver av utviklingen i eiendomsbransjen.

  Vi tilbyr de fleste tjenester knyttet til næringseiendom. Vår visjon er å være landets dyktigste og mest anerkjente eiendomshus.

  Mork &amp; Partners avdeling Oslo er nå slått sammen med Eiendomshuset&nbsp;Malling &amp; Co, Mork-navnet drives videre i Drammen og Stavanger.

  Mer info, se link:&nbsp;<a href=»http://www.mork-partners.no/»>www.mork-partners.no</a>

 • Krogsveen Næring

  Bransjer: Næringsmeglere

  Krogsveen Næring ble etablert i 2004, og har kontorer på Fornebu. Vårt nedslagsfelt er Oslo og Akershus, med hovedsatsning i området avgrenset av Skedsmo i nord, Kolbotn i øst og Asker i sør/vest. Vi bistår med salg av alle typer næringseiendom og næringstomter, utleie og fremutleie av lokaler, verdivurdering og strategisk rådgivning i alle faser

 • Grindvold Eiendom

  Bransjer: Næringsmeglere

  Vurderer du salg, kjøp, leie eller videreutvikling av næringseiendom? Grindvold eiendom har spisskompetanse på salg og utleie av nærings- eiendommer i Oslo og Akershus. Vi har bred kontaktflate på eiendommer regulert til industri, lager, produksjon med kontor samt tomter regulert til næring. Om du har spørsmål vedrørende din eiendom, ta gjerne kontakt. www.grindvoldeiendom.no

 • CORDEA REALESTATE AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  CORDEA REALESTATE AS er et selskap innen salg, utleie, forvaltning og rådgivning av næringseiendom. For å oppnå resultater for våre oppdragsgivere, går vi ofte utradisjonelle veier ved at vi identifiserer mulighetene i stedet for å få dem presentert. Verdien på næringseiendom er relatert til leietakere og drifting av bygg, og vår kjernekompetanse ligger både på innsiden gjennom betydelig kunnskap om forvaltning og drift – og på utsiden gjennom analyse og transaksjon. Vår erfaring innen bransjen strekker seg helt tilbake til 80-årene og vi har vært med på å prege utviklingen. Vår kjernekapital er intellektuell bredde og dybdekompetanse.

 • Colliers International AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  Colliers Næringsmegling er et av Norges ledende rådgiver- / meglerhus innen næringseiendom. Meglernes kompetanse i Colliers Næringsmegling er solid og allsidig innen kjøp og salg, utleie, prosjektutvikling, rådgivning og verdivurdering. Vårt internasjonale nettverk er særlig sterkt. Vi har spesiell oppmerksomhet på våre strenge kvalitetskrav og gjennomføringsevne. Colliers Næringsmegling har en ledende posisjon i Norge innen markedet for eiendommer knyttet til detaljhandel og servering.

 • Buskerud Næringsmegling AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  Buskerud Næringsmegling AS er spesialisert på markedet for næringseiendommer i Buskerud og Nordre Vestfold. Vi ønsker dybdekunnskap om et begrenset geografisk område og har derfor konsentrert våre ressurser om Buskerud herunder Røyken, Lier, Drammen, Nedre/ Øvre Eiker og Kongsberg, samt nordre deler av Vestfold. Den vesentlige del av aktiviteten i eiendomsmarkedet er basert på lokal tilbud og etterspørsel. Vi arbeider derfor tett på næringslivet i regionen, men har også svært gode kontakter med større nasjonale investormiljøer og brukere. Vi har en svært bred kontaktflate med gårdeiere, eiendomsselskaper, eiendomsutviklere, entreprenører, offentlige myndigheter og andre aktører i eiendomsmarkedet. Vi tror det er viktig å kjenne detaljer i samfunnsutvikling, infrastruktur, næringsliv, historie og ikke minst menneskene som til syvende og sist utgjør markedet. Buskerud Næringsmegling AS ble etablert i 1999 og er et uavhengig, privateid selskap med fire ansatte. Vi bistår innenfor følgende arbeidsområder: Salg av alle typer næringseiendommer og utleieeiendommer, utleie av næringsbygg og lokaler, utvikling og salg av prosjekter og næringstomter, bistand i reguleringssaker, verdivurderinger og analyser, styrebistand, sales-lease back, kjøp- og leietaker søk, samt reforhandling av leieavtaler.

 • Basale AS

  Bransjer: Analyse & Verdivurdering, Eiendomsforvaltere, Eiendomsrådgivere, Eiendomsutviklere, Næringsmeglere

  Eiendomsmegling

  Med sin 2,1 mill kvm store eiendomsmasse representerer Basale en landsdekkende og betydelig markedsplass.

  Basale har serviceinnstilte og kvalifiserte medarbeidere som gjennom mange år har forestått utleie av både kontoreiendommer, kombinasjonseiendommer, lagereiendommer og kjøpesentre.

  Våre medarbeidere kan blant annet tilby:

  – Utleie ledige lokaler
  – Reforhandlinger
  – Salg
  – Verdivurderinger

  Basale ble etablert i 1990 og er et av Norges største frittstående selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendom. Vi tar et helhetlig ansvar for din eiendomsinvestering og er et tverrfaglig kompetansehus innen eiendomsrelaterte tjenester mot næringseiendom.

  Basale sin visjon er å være den foretrukne forvalter av næringseiendom.

  Basale har forvaltningsoppdrag i alle landets fylker. I tillegg har vi oppdrag i Sverige med hovedvekt i Stockholm. Vi kjennetegnes i dag ved å kunne levere forvaltnings- og rådgivningstjenester på et høyt nivå innen de respektive fagområder vi representerer:

  -Eiendomsforvaltning
  – Selskapsadministrasjon
  – Rådgivning
  – Megling

Nyhetsbrev Norge

Få det beste av Estate Media i din innboks