Sverre Landmark går inn i Probiz.

Blir partner i ProBiz

Tidligere Aspelin Ramm-direktør blir partner i rådgiveren ProBiz.

Publisert Sist oppdatert

ProBiz er rådgiver for tomteeiere, gårdeiere og større eiendomsbrukere som skal drive verdiutviklende utvikling og utbygging. De har blant annet tidligere Avantor-sjef Christian Joys som partner og ledes av Jan Petter Storetvedt.

Sverre Landmark gikk inn som partner fra årsskiftet. Han er jurist fra Universitetet i Oslo og har i Aspelin Ramm hatt ansvar for marked, kommunikasjon og samfunnskontakt. «Sverre vil sammen med Christian Joys utgjøre et svært erfarent og kompetent team i tidligfase utvikling, som omfatter program-/konseptarbeid og regulering. I denne fasen legges grunnlaget for et godt resultat for eier og for samfunnet», skriver Probiz i en pressemelding.

– Grundige prosesser og god dialog med myndigheter og nabolag skaper de beste resultatene. Eiendoms- og byutvikling er også samfunnsutvikling, som krever engasjement og ansvarlighet, sier Sverre Landmark, som også skal jobbe 50 prosent for Hemfosa Samfunnsbygg.

– Vi er glade for å ha fått Sverre på laget. Vi opplever at mange aktører ser verdien av uavhengighet og erfaring i en kompleks tidligfaseutvikling, og har stor tilgang på oppdrag innenfor dette, sier Storetvedt.

– Vi er svært fornøyd med denne styrkingen av tidligfase-kompetansen i selskapet vårt og regner med at dette kan gi oss ytterligere tilfang på gjennomføringsoppdrag, slik vi har hatt mange av til nå, sier partner Trond Brandeggen i ProBiz.

Powered by Labrador CMS