Aktuelt

Newsec etablerer Stavanger-kontor

Newsec etablerer megeler- og rådgivningskontor i Stavanger. Med seg har de fått Jarle Holmen og Kristian Ur fra Eiendomsmegler 1 Næringseiendom.

F.v.: Kristian Ur, Jon Harry Dahlberg Årstad, Per Hjort og Jarle Holmen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I sommer etablete Newsec et eget Bergen-kontor med de tidligere Kaland & Partners-rådgiverne Øyvind Engan og Fredrik N. Mohn. Nå har turen kommet til Stavanger for Newsec. Det har de fått med seg Jarle Holmen og Kristian Ur, som begge går ut av Eiendomsmegler 1 Næringseiendom for å starte opp Stavanger-kontoret til Newsec.

– Vi ser at Stavanger-markedet er i ferd med å våkne til liv, etter noen turbulente år. Regionen er spennende, og vår internasjonale forankring kombinert med erfarne, lokale meglere tror vi vil kunne være en god oppskrift for å tilby tjenester markedet etterspør, sier administrerende direktør Jon Harry Dahlberg Årstad i Newsec.

Den nye Advisory-avdelingen etableres i Hinna Park.

– Vi har over noe tid bistått klienter i Rogaland. Med et lokalt team vil vi være ytterligere rustet for vekst på Vestlandet, sier styreleder Per Hjort.

– Vi skal bidra med vår lokale og regionale forankring, og et sterkt nettverk. Samtidig er det gledelig at Newsec gir tydelige signaler om at det skal satses på Stavangerkontoret. Vi håper derfor at vi allerede inneværende år kan ønske nye kollegaer velkommen, sier Kristian Ur.

– Vi går til oppgaven med ydmykhet, men også en solid dose entusiasme når vi ser potensialet i denne organisasjonen. Et unikt nettverk i Europa, flere hundre kompetente kollegaer å dra veksler på, og et robust analyse-team. Vi er trygge på at dette i sum vil sikre et tjenestetilbud som gir våre kunder merverdi, sier Jarle Holmen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortetter for 550 millioner – i første omgang (+)
Bolig
Nå blir det forbudt å selge boligen «som den er»
Juss
Styrker eiendomsutviklingen etter et godt år
Karriere
Ny sjef i Fazer Food Services
Karriere
Betaler godt for boligeiendom i rød støysone i Bærum
Utvikling
Se alle pluss saker
Blå Kors med store planer i Oslo sentrum (+)
Utvikling
Ung i Næringseiendom Årets navn
Play
Vegvesenet sinker kjempeprosjekt (+)
Bolig
Får kontroll over utleieboliger til 3 milliarder (+)
Bolig