GODT SALGSÅR: Managing Partner Knut Holte i Scandinavian Property Group.

Milliardsalg fra SPG

Scandinavian Property Group solgte i fjor boliger til en samlet verdi av 1,1 milliarder kroner.

Publisert Sist oppdatert

Scandinavian Property Group (SPG) har telt opp fjoråret, og kan opplyse at selskapet i 2018 solgte totalt 284 boliger. Den samlede verdien av disse boligene var 1,1 milliarder kroner.

– Vår strategi om å bygge ulike boligkonsepter rettet mot eldre, førstegangsetablerere og familier i randsonen av Oslo og Stockholm har vært svært vellykket, sier Managing Partner Knut Holte.

Klar for tomtekjøpSPG har det siste året kjøpt flere utviklingseiendommer, hvorav overtakelsen av Franzefossbyen i Bærum er den største. Tomten på 125 mål skal gi plass til 100.000 kvadratmeter ny boligmasse. Transaksjonssummen er ikke kjent, men det er grunn til å tro at kjøpesummen var i nærheten av en milliard kroner. Handelen ble gjort sammen med Bakkegruppen AS.

– Vi forventer å gjøre ytterligere tomtekjøp i første kvartal 2019, sier Holte.

SPG har i dag en portefølje på over 4000 boliger under utvikling i Norge og Sverige. De største prosjektene ligger i Bærum, Jessheim og Stockholm.

LES OGSÅ: SPG kjøper utviklingstomt

Scandinavian Property Group ble etablert i 2004 og arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet, helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor. Siden etableringen har SPG gjennomført eiendomstransaksjoner for over 50 milliarder kroner.

LES OGSÅ: SPG ansetter flere nye medarbeidere

Powered by Labrador CMS