Eiendommen ligger rett ved E18 på Lysaker. Foto: Google.

Første kjøpet i boks

Clarkson Platou Real Estate nye eiendomsfond Oslo Opportunity har gjort sin første eiendomsinvestering på Lysaker.

Publisert Sist oppdatert

Det er eiendommen Philip Pedersensvei 20 på Lysaker som blir fondet Oslo Opportunitys første eiendomsinvestering. Selger er Oslo Areal, som har eid eiendommen siden 2005. Ifølge Oslo Areal er salget et ledd i en aktiv porteføljestrategi. Oslo Opportunity tar over Philip Pedersens vei 20 fra første mars 2019.

– Vi ønsker ikke å kommentere prisen eller leieinntektene, men kan si at denne eiendommen er i kjernen av det Oslo Opportunity skal investere i. Bygget har en del ledig areal, Statens Vegvesen er per dags dato eneste leietaker i én etasje. Vi har stor tro på Lysaker-området, og eiendommen ligger i nærheten av flere nye gode bygg. Godt utleiearbeid er nøkkelen til suksess for eiendommen, sier Joachim B. Wingerei, CEO i Clarksons Platou Real Estate Investment Management.

I 2017 hadde eiendommen leieinntekter på drøye 17 millioner kroner fra et asylmottak. Joachim B. Wingerei forteller at leieinntektene naturlig nok er annerledes nå.

Philip Pedersens vei 20 har et samlet areal på 10 201 kvadratmeter. Kontorarealet utgjør 7371 kvadratmeter, mens det er 486 kvadratmeter lager, 97 parkeringsplasser inne og 25 parkeringsplasser ute. Eiendommen ble oppført tidlig på 1990.

Det er DNB Næringsmegling som har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS