Bolig

Solgte boliger for 3,3 milliarder

Veidekke solgte 723 boliger i 2018 med en samlet verdi på 3,3 milliarder kroner.

Veidekke har 2638 boliger i produksjon.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det skriver Veidekke i en børsmelding tirsdag morgen. Entreprenøren solgte 200 boliger i fjerde kvartal, som er på nivå med salget i tredje kvartal. 111 av boligene ble solgt i Sverige. Boligene hadde en verdi på 760 millioner kroner, hvorav Veidekkes andel var 640 millioner kroner.

Totalt solgte Veidekke boliger for 3,3 milliarder kroner i 2018, hvorav Veidekkes andel var 2,6 milliarder kroner.

– Boligsalget er på nivå med tredje kvartal. Kvartalstakten i Norge er som tidligere i 2018, mens vi i Sverige har sett noe bedre aktivitet på slutten av året i Stockholm. I vår samlede portefølje holder antallet boliger i produksjon seg stabilt høyt, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr.

Veidekke har nå 2638 boliger i produksjon, hvorav selskapets andel er 2116 boliger. Salgsgraden for boligene i produksjon er 78 prosent. I Sverige har to prosjekter, som i foregående kvartaler hadde solgt 40 enheter, blitt trukket fra markedet for omarbeiding. Dette fordi de ikke oppnådde tilstrekkelig forhåndssalg på 50 prosent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

130 boliger for 290 millioner kroner
Aktuelt
Nå blir det forbudt å selge boligen «som den er»
Juss
Styrker eiendomsutviklingen etter et godt år
Karriere
Ny sjef i Fazer Food Services
Karriere
Betaler godt for boligeiendom i rød støysone i Bærum
Utvikling
Se alle pluss saker
Blå Kors med store planer i Oslo sentrum (+)
Utvikling
Ung i Næringseiendom Årets navn
Play
Kjemper om Cityprisen 2019
Aktuelt
Ukens tips: Leieobjekt og offentligrettslige krav
Juss