Totalt rommer prosjektet 329 leiligheter. (Illustrasjon: LOF Arkitekter)

500 påmeldte til første salgsmøte – dyreste leilighet koster 95 mill.

OBOS og Veidekke har mer enn 500 påmeldte til det første salgsmøtet for high-end-prosjektet Middelthunet ved Frognerparken.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er et prosjekt som mange har ventet på i lang tid. Vi nærmer oss 4.300 personer i interessentbasen, og har over 500 påmeldte til første salgsmøte, sier prosjektselger Camilla Melsgard i M17 Utvikling AS, som eies 50/50 av OBOS og Veidekke.

De tidligere hovedkontoret til Nordea i Middelthunsgate 17 har stått tomt i 3 år i påvente av at reguleringsprosessen skulle bli ferdig, og 24. januar blir det salgsstart for de første store leilighetene. To uker senere er det salgsmøte for de første toromsleilighetene.

– Vi har valgt å dele salgsmøtene ettersom det er ulike målgrupper for de mindre og de større leilighetene. Men uansett vil kjøperne få en unik beliggenhet rett ved både Majorstuen T-banestasjon, Frognerparken og det eksisterende naboskapet som Majorstuen tilbyr i dag, sier Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i OBOS.

Les også: Nei til Ruters kjempeprosjekt på Majorstuen

Totalt rommer prosjektet 329 leiligheter, som varierer i størrelse fra 43,5 til 390 kvadratmeter. Den sistnevnte toppleiligheten har også takterrasse og balkonger på tilsvarende areal. Prisen på toppleiligheten er 95 millioner kroner.

– Vi har brukt lang tid på denne prisen, som vi mener er riktig, men svaret får vi i markedet, sier Baumann, som bekrefter at de allerede har interessenter til den største leiligheten.

I tillegg til boligene blir det bygget barnehage og utadrettet virksomhet på gateplan.

Prosjektsjef Herman Engesgaar i Veidekke Eiendom sier at antatt ferdigstillelse av prosjektet er ca. 3,5 år etter vedtatt byggestart. Han mener det er en styrke for prosjektet at det er to solide aktører som står bak.

– Vi opplever at kjøperne er opptatt av dette. Solide utbyggere gir en trygghet, sier Engesgaar.

Powered by Labrador CMS