I 2018 publiserte Estate Nyheter 1720 artikler.

Mest lest i 2018

Erstatning etter å ha kappet tre på egen eiendom, færre fotgjengere i sentrum og en utbygging i Fredrikstad som er ti ganger større enn Aker Brygge, var de mest leste artiklene på Estate Nyheter i 2018.

Publisert

Estate Nyheter hadde et begivenhetsrikt 2018, med sterk vekst i trafikken og lanseringen av videokonseptet Estate Play. Estate Nyheter endte opp med til sammen 3,984 millioner sidevisninger i 2018, og det ble publisert 1720 artikler. Estate Play gjennomførte også seriene Cannes-spesial, Boligvåren 2018, Vi bygger byen og Byggtech, som hver hadde mellom ti og et tyvetalls innspillinger.

De mest leste artiklene på Estate Nyheter i 2018:

En huseier i Berg i Trondheim skapte storm da han var i ferd med å kappe greiner av en 65 år gammel blodbøk. Både huseieren og sameiet han var en del av mente treet sto på deres eiendom, og saken endte i retten. Estate Nyheters artikkel om striden var fjorårets mest leste, med 14 194 sidevisninger, etter å ha blitt delt på sosiale medier og plukket opp av flere andre medier.

Oslo kommunes arbeid med å få til et bilfritt byliv har skapt mye interesse og støy. Stor var interessen også da Estate Nyheter skrev om Promenadens tellinger av antall fotgjengere på Karl Johans gate. Tallene fra slutten av august viste at det så langt hadde gått 7,7 prosent færre mennesker på Karl Johans gate sammenlignet med tilsvarende periode året før. 9230 klikket seg inn på artikkelen om færre fotgjengere på Karl Johans gate.

Det er mange store byggeprosjekter i små og mellomstore byer på Østlandet. Og på den gamle tomten til Fredrikstad Mekaniske Verksted, skal det bygges større enn i de fleste andre byer. Administrerende direktør Trond Delbekk i Værste AS, selskapet som nå bygger en ny bydel på den gamle verftstomten, forteller at det skal bygges ut et tomteområde som er ti ganger så stort som Aker Brygge. Artikkelen om de store planene hadde 8222 sidevisninger i 2018.

Går til WeWork var fjerde mest leste artikkel, med 7336 sidevisninger.

Slutter etter upassende reaksjon fikk 6988 sidevisninger

Arctic starter nytt eiendomsutviklingsselskap (6760 sidevisninger)

Vil flytte CC Vest, bygge boliger og ha mer servering (6645 sidevisninger)

Varsler massiv butikkdød (6617 sidevisninger)

Aspelin Ramm-direktør fratrer (6225 sidevisninger)

Gigantisk kjøpesenterfusjon (5882 sidevisninger)

I 2019 vil Estate Media øke satsingen på videoinnhold. Det er nå planlagt åtte serier med Estate Play.

Her er de tre mest besøkte Play-filmene i 2018:

Vi bygger byen: Gigantisk knutepunktutvikling ved flyplassen

Vi bygger byen: Stordalen skal lage noe som Norden aldri har sett

Byggtech – verktøyet som revolusjonerer boligutviklingen.

 

Powered by Labrador CMS