Ida Aall Gram overtar konserndirektørstillingen for eiendom i AF Gruppen.

Ny konserndirektør i AF

Ida Aall Gram blir konserndirektør for virksomhetsområdet eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Ida Aall Gram overtar konserndirektørstillingen for eiendom i AF Gruppen, etter Andreas Jul Røsjø som slutter i AF for å bli ny administrerende direktør i Møller Eiendom.

I dag arbeider Gram som porteføljedirektør i AF Eiendom, og hun tiltrer sin nye stilling 1. februar 2019.

– Tiden min hittil i AF har vist meg et selskap som er akkurat så fremoverlent og verdidrevet som jeg håpet på da jeg begynte i AF Eiendom i fjor. Det er derfor med både ydmykhet og glede jeg ser frem til å bli en del av konsernledelsen og få være med å utvikle AF Gruppen videre fra et mer helhetlig perspektiv. Samtidig blir det spennende å fortsette å følge AF Eiendom som er i sterk vekst. Med Matilda Vinje i front og et sterkt team med bredt sammensatt kompetanse og erfaring er det rigget for fortsatt lønnsom vekst innen eiendom, sier Ida Aall Gram.

Hun har bakgrunn fra både strategiarbeid, eiendomsutvikling og finans. Gram er utdannet siviløkonom og kom til AF Gruppen i mai 2017 fra stillingen som CFO i Gyldendal. Hun har tidligere jobbet i Orkla Eiendom og McKinsey & Co.

Ledere fra egne rekker

– Jeg vil takke Andreas for innsatsen han har nedlagt i de mer enn ti årene han har vært en del av AF Gruppen og ønsker ham lykke til med nye utfordringer. Det er synd at Andreas slutter, men bra at vi har ledere fra egne rekker som kan tre inn i videreutviklingen av AF Gruppen. Ida har lang og solid ledererfaring og vil komplettere konsernledelsen på en god måte, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Eirik Wraal, konserndirektør Miljø overtar Røsjøs ansvaret for Energi, Innovasjon & Digital, IT og Venture i konsernledelsen. Endringen trer i kraft fra 1. januar 2019.

 

Powered by Labrador CMS