BoKloks satsing i Nannestad vil gi leiligheter og rekkehus for folk flest.

Bygger 86 nye boliger

BoKlok Skanska skal bygge 73 leiligheter og 13 rekkehus i Nannestad.

Publisert Sist oppdatert

Det er i Nannestad sentrum, på Øvre Romerike at BoKlok vil bygge 73 leiligheter og 13 rekkehus over tre byggetrinn. Det første byggetrinnet på 32 leiligheter, som ferdigstilles i 2020, legges ut for salg i mars 2019.

– Nannestad er et område vi har svært god tro på, og her har vi store planer for fremtiden. Nå gleder vi oss veldig til å sette i gang med realiseringen av Engelsrudhagen – et prosjekt vi mener kommer til å treffe målgruppen vår godt. Nannestad er et område i utvikling, og har en veldig god beliggenhet med kort vei til både Oslo og Gardermoen sier Arild Rusti Indresand, leder for BoKlok i Norge.

BoKlok vil bygge både 2-, 3- og fireroms leiligheter.

– Regionen øvre Romerike er en region vi allerede er godt etablert i, og her har vi levert gode prosjekter både på Kløfta, Gjerdrum og Jessheim. Nannestad er derfor både et naturlig og spennende område å satse videre på for oss, sier Indresand.

– Det er flott å se at aktører som BoKlok ser potensiale i Nannestad og ønsker å satse her. Med den landlige beliggenheten samtidig som det er kort vei til både Oslo og Gardermoen, er dette helt klart et sted som kan passe for mange. Befolkningsveksten øker for hvert år, og vi ser at flere unge velger å bosette seg i kommunen. Samtidig er det flere og flere utbyggere som vil være med på utviklingen som skjer her, sier ordfører i Nannestad, Hans Thues.

BoKlok et et «boligkonsept for folk flest», utviklet av Skanska og IKEA. BoKlok er ansvarlige for hele prosessen fra tomtekjøp, utvikling, produksjon og til boligkjøperen har flyttet inn.

Powered by Labrador CMS