Svein Stokke tenker at finnerlønn er et tiltak som kan treffe bra for det relativt nystartede selskapet Predio AS.

Tilbyr 100.000 kroner i finnerlønn

Eiendomsselskapet Predio AS betaler 100.000 kroner til personer som tipser om tomter eller råloft med mulighet for utvikling av middels store eiendomsprosjekter i stor-Oslo.

Publisert

– Vi er et relativt nystartet eiendomsselskap med ambisjoner om å vokse, og da tenker vi at finnerlønn er et tiltak som kan treffe bra for oss. Vi har opplevd stort engasjement blant venner og bekjente når vi har fortalt om finnerlønnen på sosiale medier, sier Svein Stokke.

Han er arkitekt, og startet Predio AS sammen med Marcos Alejandr Garcia Romero, som har mye prosjekterfaring.

Les også: Slik kan gondolbanen bli i Oslo

Predio garanterer finnerlønn/dusør til personer eller selskaper som tipser om nye prosjekter. Når Predio gjennomfører prosjektet det er tipset om, utbetales 100.000 kroner forskuddsvis.

– Vi garanterer konfidensialitet og 100 prosent fortrolighet, heter det på selskapets hjemmeside.

– Dere betaler 100.000 kroner uavhengig av prosjektets størrelse?

– Vi jakter tomter, parkeringsplasser og loft som kan bygges ut. Tipsordningen er ment for de ikke-profesjonelle i markedet, og da synes vi det er ryddig å tilby et engangsbeløp for mellomstore prosjekter, svarer Stokke.

Selskapet er også interessert i å gjøre joint-ventures med grunn- og/eller tomteeiere, og å komme i kontakt med privatpersoner eller bedrifter som har behov for en totalleverandør innen eiendomsutvikling.

Stokke har tidligere jobbet som arkitekt i Kile Stockholm Arkitekter, samt vært konsulent for eiendomsutviklere i 3 år. Gjennom denne tiden opplevde han å jobbe med det han syntes var veldig gode løsninger, men som aldri ble realisert på grunn av økonomi.

– Vi ønsker å jobbe med prosjekter som tar utgangspunkt i bærekraft, noe som er grunnen til at vi har gått inn i kontorfellesskapet SoCentral. Vi ønsker også å bidra til en positiv byutvikling, blant annet ved å etablere tilbud i første etasjer ut fra nærområdets behov, sier han.

Som Estate Nyheter nylig skrev, er selskapet i dialog med Plan- og bygningsetaten om oppføring av et bygg på 6 etasjer i på Rosenhoff i Oslo. Predio jobber også med flere andre prosjekter.

– Hvordan finansierer dere prosjektene?

– Vi har en del kapital selv, og henter i tillegg inn investorer etter behov, svarer Stokke.

Powered by Labrador CMS