Oslo Pensjonsforsikring har solgt enda en Plantasjen-eiendom. Foto: Google Street View.

OPF solgte til Malling-fond

Oslo Pensjonsforsikring har solgt Plantasjen-eiendommen på Gardermoen til Malling Eiendomsfond.

Publisert

Eiendommen hadde leieinntekter på 5,1 millioner kroner i 2017, og har adressen Næringsparkveien 2 i Gardermoen Næringspark. Eiendommen har et samlet areal på 3200 kvadratmeter og ble oppført i 2009. Oslo Pensjonsforsikring har tidligere solgt tre Plantasjen-eiendommer i Finland, og fortsetter oppryddingen i eiendomsporteføljen med salget av Næringsparkveien 2.

Kjøper er Malling Eiendomsfond. De er fornøyd med å sikre seg en eiendom med 16 års leieavtale.

– I vår portefølje gir denne investeringen langsiktig trygghet og forutsigbarhet, og passer svært godt med ønsket risikoprofil for fondet, med utgangspunkt i langsiktig kapital, sier Mads Mortensen i Malling Project Finance.

Det er Pangea Property Partners som har vært transaksjonsrådgiver for OPF. Advokatfirmaet Schjødt har vært juridisk rådgiver for OPF.

– Dette er en eiendom med langsiktig forutsigbar kontantstrøm, og som i tillegg har unik beliggenhet i et område med enorm utvikling. Den attraktive lokasjonen gjør at eventuell risiko for videre bruk ved kontraktutløp om 16 år fremstår begrenset, noe som naturlig nok gir økt interesse hos kjøperne, sier partner Linn Idsø Brenne i Pangea Property Partners.

Advokatfirmaet Thommessen har vært rådgiver for Malling Eiendomsfond.

Powered by Labrador CMS