Henrik Taubøll, Gunnar Bøyum og Salman Saed er jurymedlemmer til Cityglød for tredje år på rad,

Jakter unge talenter

Juryen til Cityglød er på jakt etter unge og lovende kandidater som kan nomineres til prisen som deles ut under Citykonferansen.

Publisert Sist oppdatert

For tredje år på rad skal prisen Cityglød deles ut under middagen på Citykonferansen i februar neste år.

– Vi er veldig fornøyd med årets juryarbeid. Arbeidet som er lagt ned tidligere har også gitt oss utrolig mange flere tips nå i år enn da vi startet for to år siden, sier jurymedlem Henrik Taubøll.

Han er styremedlem i foreningen Ung i Næringseiendom og har nettopp sagt opp advokatjobben i BAHR for å bli direktør for transaksjoner i WeWork. Han er i juryen for Cityglød sammen med juryleder Salman Saeed (leder i Ung i Næringseiendom og påtroppende direktør for deals i WeWork), Gunnar Bøyum (adm. direktør i Aspelin Ramm) og Carine Bjørvik Andersen (markedskoordinator i Estate Kunnskap).

– Vi har fått inn mange spennende kandidater som jobber i både nyetablerte og etablerte selskaper. Det er flere som har stukket hodet frem. Men vi ønsker oss flere tips og innspill til juryen, gjerne flere i de store selskapene, sier Gunnar Bøyum.

Send inn dine innspill her.

Jurymedlemmene ser også at det har vokst frem flere proptech-selskaper som har unge og dyktige talenter.

– Proptech-miljøet har åpnet opp for flere nye kandidater, sier Taubøll.

Ung i Næringseiendom har nå kommet opp i 1500 medlemmer. Det viser ifølge juryen at det er mange unge talenter i eiendomsbransjen.

– For en del år siden var jo dette det antallets som jobbet i eiendomsbransjen, sier Bøyum.

Prisens viktigste målsetning er å bidra til fornyelse og nyskapning i eiendomsbransjen. Den skal bidra til at de flinkeste søker seg til bransjen.

– Dette er ikke en kommersiell pris, det er en pris for de unge som har bidratt i bransjen, har Gunnar Bøyum tidligere uttalt til Estate Nyheter.

Citykonferansen arrangeres den 14. Februar i Posthallen i Oslo sentrum. I februar i år var det Espen T. Lundkvist i Bonum som stakk av med prisen Cityglød 2018.

Powered by Labrador CMS