En gigants syn på Norden

Publisert Sist oppdatert

Unibail-Rodamco-Westfield er Europas største eiendomsgruppe med verdens største eiendomsportefølje.

Sammenslåingen av to av de sterkeste varemerkene innen eiendomsbransjen, Unibail-Rodamco og Westfield, i juni 2018 dannet den nye giganten Unibail-Rodamco-Westfield (URW).Notert på Paris og Amsterdam børs, har gruppen en eiendomsportefølje verdsatt 63,7 milliarder euro, samt utviklingsprosjekter tilsvarende 12,5 milliarder euro.

De eier og driver 102 kjøpesentre i 13 land og i alle Europas og USAs største byer, som tilsammen betjener 1,2 milliarder besøkende årlig.Mall of Scandinavia og Täby Centrum i Stockholm, Westfield i London og World Trade Center i New York er kun et par eksempler på gigantiske kjøpesenter i regi av URW.I tillegg har de signert mange store byutviklingsprosjekter, som Arenastaden i Stockholm og Stratford i London.

Med en unik kompetanse og kunnskap, har Unibail-Rodamco-Westfield ambisjoner om å generere ytterlige verdier og levere nye prosjekter i verdensklasse i hele Norden.

Som ledende aktør i store utviklingsprosjekter og med mer enn 25 års erfaring i bransjen, kommer Managing Director for Unibail-Rodamco-Westfield i Norden, Lars-Åke, til Eiendomsdagene for å fortelle selskapets utviklingsstrategi og hvilket potensial de ser i det norske markedet. Få med deg Lars-Åke TollemarkEiendomsdagene 17.-18. Januar!

Vi har begrenset antall plasser på det viktigste møtestedet for beslutningstakere innen eiendom, Eiendomsdagene 18.-19. januar. Sikre deg plass!

Powered by Labrador CMS