Prisantydningen tilsvarer en brutto yield på 5,55 prosent. (Foto: Studio B13 AS)

Vil ha 70 millioner i Lillestrøm

Salget omfatter fire fullt utleide forretningslokaler med sentral beliggenhet.

Publisert

– Dette er et rent avkastningscase med attraktive leietakere, sier næringsmegler Eivind Kjølsvik Aursøy i REAL Næringsmegling AS.

Salgsobjektet er Hetti Eiendom AS, som eier 4 fullt utleide forretningslokaler fordelt på 6 seksjoner i Brøtergata 4 B/Parkalleen 3. Dette er i Kinokvartalet midt i Lillestrøm sentrum.

Leietakere er Handelsbanken, Hapro Jobb & Karriere AS, Four Seasons Restaurant & Bar AS (Chi) og frisørsalongen Magic Lillestrøm AS. De to sistnevnte har omsetningsbasert leie, men med en grunnleie i bunn.

Les også: Usbl vant Meierikvartalet-kontrakt

Årlig leieinntekt utgjør p.t. ca. kr 4.114.596 kroner eksklusive felleskostnader og mva. Ifølge Aursøy i Real Næringsmegling er netto yield på 5,55 prosent, hensyntatt en eierkostnad på 5 prosent.

– Meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum, med gangavstand til alt av fasiliteter. Få minutters gange til Lillestrøm stasjon med flytoget, regionaltog, samt bussholdeplass. Dette gjør Lillestrøm til en førsteklasses lokasjon for internasjonale og regionale bedrifter, og vi ser en betydelig vekst i etableringer, skriver Real Næringsmegling i prospektet.

Hele Kinokvartalet består av 3 sameier, som tilsammen inneholder 10 næringsseksjoner og 108 leiligheter. Bygningene ble oppført i 2005, og består av næringsarealer, boligarealer og garasje/kjeller.

Selger er Hetti Holding AS, som eies av Alfred Ollendorff med familie.

 

Powered by Labrador CMS