Morten Malling gleder seg til å jobbe salg av eiendommene til Statsbygg.

Malling vant rammeavtale med Statsbygg

Malling & Co stakk av med seieren da Statsbygg skulle inngå rammeavtale om meglertjenester på Østlandet.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på ytterligere to år. Ifølge Malling & Co og Statsbygg ventes det å bli gjort mellom syv og ti megleroppdrag i løpet av de to årene med eiendommer verdt til sammen 400 til 800 millioner kroner.

– Statsbygg er en aktør med mye spennende eiendom under vingene. De eier bygg som er annerledes og som det er mye bevegelse i. For vår del er dette en mulighet for å jobbe tett på en kunnskapsrik oppdragsgiver. Vi er stolt over å ha kommet gjennom nåløyet her, sier Morten Malling, en av meglerne som vil jobbe med Statsbygg.

Marianne Jentoft Heggset.

– Dette vil effektivisere våre prosesser betydelig. Tidligere har vi kjørt anskaffelsesprosesser for hver enkelt eiendom, noe som er tidkrevende ettersom vi er underlagt et strengt og komplisert regelverk. At vi i tillegg får en stor, kunnskapsrik og anerkjent partner på laget er vi fornøyd med, sier seniorrådgiver Marianne Jentoft Heggset.

Ifølge tildelingskriteriene var kvalitet vektet med 60 prosent, mens pris var vektet med 40 prosent. Til sammen var det åtte meglere som kjempet om kontrakten.

– Det er foretatt en grundig vurdering av alle tilbyderne av flere personer med ulik kompetanse i Statsbygg. Malling & Co ble rangert som nummer en på kompetanse og som nummer to med hensyn til pris. Vi har tidligere samarbeidet med Malling & Co og opplever at de har en svært god markedsinnsikt. Vi ser frem til det videre samarbeidet, sier Heggset.

Blant eiendommene som Statsbygg skal selge, er Pilestredet 12 i Oslo.

Powered by Labrador CMS