Direktør Sivil klareringsmyndighet Gudmund Gjølstad, Justisminister Tor Mikkel Wara, Daglig Leder Hemfosa Samfunnsbygg Simon Ottersland.

Jubler for Moss kommune

Hemfosa mener Moss kommune raskt la til rette for nye arbeidsplasser i kommunen da Sivil klareringsmyndighet ville etablere seg i Hemfosas eiendom Vogtsgate 17.

Publisert

Mandag var det høytidelig åpning av de nye lokalene til Sivil klareringsmyndighet (SKM) i Vogtsgate 17 i Moss av justisminister Tor Mikkel Wara. Hemfosa er gårdeier og har satt opp et påbygg med nye spesialtilpassede lokaler for SKM. Daglig leder Simon Venemyr Ottersland i Hemfosa Samfunnsbygg er fornøyd med hvordan Moss kommune har lagt til rette for de nye arbeidsplassene i kommunen.

– Med en så rask og proaktiv kommune, har vi klart å tilrettelegge for en kunde med høye krav til sikkerhet og utforming. Gjennom et godt samarbeid mellom kommunen, Sivil klareringsmyndighet og Hemfosa Samfunnsbygg som utbygger, har man klart å få på plass en rask etablering av en ny statlig enhet i Moss, med den kvaliteten Sivil klareringsmyndighet har ønsket, sier Ottersland.

Etter påbygningen er Vogtsgate 17 på til sammen 12 200 kvadratmeter. Hemfosa kjøpte eiendommen i 2015 ved kjøpet av Vogtsgate 17 AS. Siden er det gjort betydelige investeringer og spesialtilpasninger for å gjøre bygget klart for Sivil klareringsmyndighet. Bygget huser også Fylkesmannen i Østfold. Til sammen jobber det 230 personer i Vogtsgate 17.

Powered by Labrador CMS