Tomten ligger rett ved Føyka, som er det største utviklingsområdet i Asker sentrum.

Skanska med tomtekjøp

Skanska har kjøpt en tomt på 4000 kvadratmeter i Asker og vil bygge 65 leiligheter og 2000 kvadratmeter næring.

Publisert Sist oppdatert

Det er gjennom kjøpet av 100 prosent av aksjene i Gamle Drammens vei 227 Eiendom og Ingeniør Per Fossum AS at Skanska har sikret seg tomten Askerholmen for en ukjent sum. Tomten er på 4000 kvadratmeter og ligger 600 meter fra Asker togstasjon og 200 meter fra sentrum.

– Askerholmen er en tomt vi er svært fornøyde med. Beliggenheten er helt i tråd med vår strategi for hvor vi skal være og hva slags type tomter vi skal utvikle boliger på – svært nært kollektivknutepunkt og i et sentrumsnært område i utvikling, sier Konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Thorbjørn Brevik.

Planen er å bygge rundt 65 leiligheter på tomten, samt 2000 kvadratmeter med næringslokaler i første etasje. Tomten har i dag blant annet en Extra-butikk, som vil bli en del av det nye prosjektet.

– Skanska og Norsk Butikkdrift har et godt samarbeid omkring utvikling av eiendommen, og vi ser frem til å kunne åpne en ny og utvidet Extra butikk i de kommende lokalene, sier direktør for Innleie i Norsk Butikkdrift, Jon Kvisli Østmoe.

Powered by Labrador CMS