Transaksjoner

Selger tomt for 120 millioner

Ferdig opparbeidet næringstomt nær E18 legges snart ut for salg.

110.000 kvadratmeter næringstomt er til salg i Vestfold. Foto: BK Eiendomsfoto v/Bjørn Kjærra.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Tomten har god beliggenhet i Linnestad næringsområde ved E18 i Vestfold. Det er snakk om et tomteareal er på cirka 110.000 kvadratmeter, sier Bjørn Even Sørhaug, næringsmegler og faglig leder for EiendomsMegler1 Næringsmegling as.

Tomten er ferdig opparbeidet, planert og byggeklar og ligger på fjell. Prisantydningen er på kroner 120 000 000,-. Eiendommen ligger med adkomst fra Haukeveien i Re kommune, midt i Vestfold, med kort vei til Horten (Østfold) Tønsberg, Sandefjord (Torp/Sverige) og Larvik (Danmark).

Håper på en stor aktør

– Tomten er regulert til Industri, lager og kontor. Vi tror på salg i og med at det er sjeldent at så store tomter ligger ute for salg på Østlandsområdet. Det vil si at det også vil være aktører fra Oslo til Skien som kan være kjøper. Vi ser også på muligheten for å dele tomten i to og er åpen for det. Men vi håper på vegne av den nye storkommunen at vi kunne lokket til oss en stor aktør som ønsker å etablere seg på utsiden av Oslo, sier Sørhaug, og avslutter: – Vi tror også at det her kan komme en større nasjonal eller internasjonal aktør som kan være kjøper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Skrur tiden tilbake til 1902
Utvikling
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Se alle pluss saker
Reitan tok halve Bane NOR-bygget
Nyheter
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig