Utvikling

Bygger næringspark på 800 dekar

Vestaksen Eiendom skal bygge næringspark tett inntil E134 mellom Drammen og Kongsberg.

Hanne Embretsen, Helene Mork, Ann-Sire Fjerdingstad (ordfører) Anders Høstmælingen, Morten Hotvedt, Fredrik Staubo Jensen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Byggingen starter til sommeren, rett før åpningen av nye E134. Ordfører i Øvre Eiker, Ann Sire Fjerdingstad er begeistret.

– Fiskumparken er det største næringsløftet vi noen gang har gjort i vår kommune. Jeg ser fram til at bedriftene tar i bruk parken, at det etableres arbeidsplasser her og at flere bosetter seg i nærområdet. Her på Fiskum ligger alt til rette, sier ordføreren, som særlig fornøyd med Vestaksens fremtidsperspektiv – at parken planlegges for teknologiske nyvinninger, for eksempel selvgående busser.

Vestaksen-sjef, Morten Hotvedt bekrefter at Fiskumparken vil tilby de mest moderne løsningene og at det vil gjøre parken spesielt attraktiv for innovative og fremoverlente virksomheter. Også adkomsten er tilpasset de største og mest moderne, for her er det lagt til rette for å ta imot kjøretøy på opptil 25 meters lengde.

– I Fiskumparken får vi 500.000 kvadratmeter bygg spesielt tilrettelagt for bedrifter innen logistikk, industri, handel, byggevare, proffhandel, kontor og lager, sier Hotvedt som mener at beliggenheten kloss inntil E134 er perfekt.

– Det er timingen også. Byggingen i parken starter samtidig som den nye E134 mellom Damåsen og Saggrenda åpner. Det gir vesentlig kortere kjøretid på Europaveien som er korteste vei mellom Drammen og Haugesund, fortsetter han.

Vestaksens arkitekter, Astrup og Hellern AS, har erfaring med å utvikle næringsparker. Kontorets illustrasjoner viser terrengtilpassede løsninger for bygg og anlegg og understreker den fleksibiliteten som skal gjelde i Fiskumparken.

– Vi er åpne for både salg av tomter og utleie av bygg. Og vi kan tilrettelegge for de største. Her er ingen arealbegrensninger, avslutter Hotvedt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
Selger portefølje med 38 leiligheter (+)
Transaksjoner
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Se alle pluss saker
Reitan tok halve Bane NOR-bygget
Nyheter
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig