Sofia Bjørck har plan- og bygningsrett som sitt fagfelt.

Ny eiendomsadvokat til SANDS

Sofia Bjørck går fra Advokatfirmaet Føyen Torkildsen til SANDS, hvor hun skal være en del av firmaets næringseiendomsteam.

Publisert Sist oppdatert

Bjørck har jobbet med fast eiendom og plan- og bygningsrett siden hun startet som advokat i 2008.

– Jeg har alltid hatt plan- og bygningsrett som mitt spesialfelt. Plan- og bygningsrett er et spennende område som stadig utvikles og som gir meg mulighet for å jobbe tverrfaglig. Jeg har også jobbet mye med eiendomsstrukturering, rettigheter i fast eiendom og sameierelaterte spørsmål. Min erfaring omfatter alle typer saker innenfor disse områdene, men de siste årene har fokuset vært på eiendomsutvikling og større utviklingsprosjekter. Det kommer også til å være mitt fokus i SANDS, sier Bjørck.

Hun valgte SANDS fordi det er et velrenommert firma med høyt faglig nivå og som er i sterk utvikling.

– Det har skjedd mye i SANDS de siste par årene og firmaet har hatt en stor vekst. Jeg gleder meg til å ta del i den utviklingen. Jeg ser også frem til å bli en del av et sterkt og erfarent eiendomsteam.

Leder av eiendomsavdelingen i SANDS, Jens Aas, uttaler at han er glad for å ha fått Sofia Bjørck på laget.

– Sofia har lang erfaring og stor faglig tyngde innen plan- og bygningsrett, og vil styrke vår rådgivning og bevisste satsning innen dette feltet. Solid kunnskap om plan- og bygningsrettslige problemstillinger er helt nødvendig for å kunne gi god og fullstendig rådgivning til eiendomsaktører. Dette er særlig viktig blant annet i utviklingsprosjekter, og i denne delen av vår rådgivning vil Sofia inngå i en sentral rolle, sier Aas.

Powered by Labrador CMS