Nyheter

Kjøper 11 eiendommer

Pioneer Property Group har kjøpt 11 eiendommer fra Norlandia Health & Care Group.

Pioneer Property Group har kjøpt flere barnehageeiendommer. Illustrasjonsfoto: Shutterstock.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det melder Pioneer Property Group i en børsmelding. Transaksjonen er basert på en total eiendomsverdi på 174 millioner kroner. Eiendommene har leiekontrakter med en kontraktslengde på 15 år og årlige leieinntekter på 10,5 millioner kroner. Fire eiendommer er barnehageeiendommer i Finland, mens to er barnehager i Sverige. Fem eiendommer er spesialiserte pleiehjem som driftes av Norlandia Health & Cares datterselskap Alberia. To av eiendommene er under bygging og vil bli ferdigstilt i 2019.

Det er brødrene Kristian og Roger Adolfsen som gjennom selskapet Hospitality Invest eier Norlandia Health & Care Group. Pioneer Property Group er et børsnoterte eiendomsselskap som har spesialisert seg på eiendommer som har tjenester finansiert av det offentlige. Selskapet har en portefølje med over 160 eiendommer i nordiske byer som Oslo, Stockholm og Helsinki. Hele 150 av eiendommene huser barnehager. Eiendommene er leid ut til virksomheter som Norlandia Health & Care Group, Espira, og Touhula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Skrur tiden tilbake til 1902
Utvikling
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
Selger portefølje med 38 leiligheter (+)
Transaksjoner
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Se alle pluss saker
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig