Nyheter

Tore Bakken går til Entra

Tore Bakken går fra Storebrand til Entra.

Tore Bakken ser frem til den nye jobben i Entra.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Tore Bakken blir ny leder for marked og eiendomsutvikling i børsnoterte Entra. Han kommer fra Storebrand Asset Management, Eiendom, hvor han var kommersiell direktør. Bakken er utdannet eiendomsmegler fra BI, og har vært salgs- og markedsdirektør og leder av utleieavdelingen i Malling & Co, leder av Colliers Næringsmegling og næringsmegler og utleierådgiver i Akershus Eiendom og Norsk Næringsmegling (Union).

– Jeg har fulgt og også jobbet for Entra i mange år som rådgiver, og jeg er imponert over utviklingen i selskapet. Entra har en spennende portefølje og er opptatt av å utvikle morgendagens løsninger for sine kunder. Sammen med svært kompetente kollegaer ser jeg fram til å bidra til å styrke Entra sin posisjon ytterligere fremover, sier Tore Bakken.

– Med Tore Bakken sin omfattende erfaring fra markeds- og utleiearbeid i kombinasjon med bred erfaring og interesse for framtidsrettet eiendomsutvikling styrker vi Entra-laget ytterligere, sier Arve Regland, administrerende direktør i Entra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Skrur tiden tilbake til 1902
Utvikling
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
Selger portefølje med 38 leiligheter (+)
Transaksjoner
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Se alle pluss saker
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig