Et nytt byggetrinn i prosjektet Entréen i Lørenskog er blant de første boligene som legges ut til VIP-medlemmene. (Illustrasjon: Diakrit)

Lanserer VIP-løsning for boligkjøpere

VIP-kundene til JM Norge får fortrinnsrett til boliger i nye prosjekter.

Publisert

– I Sverige har vi hatt VIP-program siden 1994, og responsen der er veldig bra. I gjennomsnitt blir 35 prosent av boligene solgt gjennom denne løsningen. I noen prosjekter, blant annet i Stockholm, er alle boligene kjøpt på fortrinnsrett, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Kjell Kvarekvål i JM Norge.

I oktober legger selskapet ut de første boligene for VIP-kundene. Dette gjelder blant annet 60 leiligheter i et nytt byggetrinn i prosjektet Entréen i Lørenskog. Hele prosjektet består av 470 leiligheter, og så langt er 169 av 242 enheter solgt. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris er 59.000 kroner når garasjer – for de leilighetene som har det – inkluderes.

I tillegg kommer et nytt trinn i prosjektet Damsgård brygge i Bergen. Trinn 3 vil bestå av lyse og moderne leiligheter og townhouse, nær Puddefjorden.

– VIP-programmet er en langsiktig satsing for oss. I første omgang prioriterer vi informasjon mot interessenter i de prosjektene som er aller nærmest lansering, sier Kvarekvål.

Medlemsavgiften blir på 100 kroner per år, og som i OBOS får man ansiennitet ut fra tidspunktet for innmelding. En egen digital løsning skal gjøre det enkelt for medlemmene å få oversikt over boligene som kommer for salg.

I løpet av VIP-perioden på 10 dager får medlemmene tilgang til fakta, plantegninger, priser og mulighet til å legge inn et kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Hvis det er flere aktuelle boliger medlemmene er interessert i, kan disse også velges i prioritert rekkefølge, men de vil kun være bundet til ett kjøp om gangen.

Medlemskap kan overføres til barna.

Powered by Labrador CMS