Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

Fjorårets vinner av Årets kjøpesenter var CC Hamar.

Nominert til Årets kjøpesenter 2018

Nordic Council of Shopping Centers har nominert tre kjøpesentre til kåringen av årets kjøpesenter.

Dag-Jørgen Saltnes

onsdag 19. september 2018 4:00 (Oppdatert 18. september 2018 21:12)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Hvert år arrangerer Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) kåringen Årets kjøpesenter, og vinneren regnes som den fremste representanten for moderne norsk kjøpesenterdrift. Årets vinner blir også automatisk nominert til NCSCs konkurrane Årets nordiske kjøpesenter.

I år er det Horistont Kjøpesenter i Bergen, Buskerud Storsenter i Krogstadelva og AMFI Kanebogen i Harstad som er de tre nominerte. Her er juryens begrunnelse for nominasjonen:

Horisont Kjøpesenter – Bergen

«Ble etablert i 2014 som et regionalsenter. Kjøpesenteret har en gjennomgående tiltalende arkitektur, med godt material- og fargevalg både innvendig og utvendig. Senteret har også utvendig markedsplass og tiltalende skilting. Butikkmiksen er variert og inkluderer noen store viktige dragere, og senteret har positiv omsetningsutvikling i et konkurranseutsatt område. Markedsføringen er målrettet og variert med mange kreative og spennende aktiviteter på senteret. Det oppleves en god atmosfære blant både ansatte og kunder. Horisont har fine innendørs parkeringsarealer og er lett tilgjengelig med bil, buss og til fots.»

Buskerud Storsenter – Krogstadelva

«Åpnet i 1994. Ombygget og nyåpnet i 2017. Senteret har åpne, lyse og ryddige fellesarealer. De nye butikkfasadene oppleves imøtekommende og synlige ettersom butikkfrontene eksponeres godt med mørke himlinger og nedtonet belysning i fellesarealet. Buskerud Storsenter har 2 innganger med god bakkeparkering foran begge, og det er lett å orientere seg i senteret. Senteret har gode løsninger og kvalitet på varelevering og avfallshåndtering, i tillegg til helt nytt ventilasjonssystem med spesiell høy grad av gjenvinning. Eksteriør og interiør smelter godt sammen i samstemt arkitektur.»

AMFI Kanebogen – Harstad

«Bygget i 1985. Utvidet og nyåpnet i 2017. Flott gjennomført senter hvor gammel og ny del smelter sammen på en vellykket måte. Senteret har fine fellesarealer, god fargesetting og materialbruk. God skilting gjør det lett å orientere seg i senteret og det er godt med dagslys inne i senterets fellesareal og hos noen av leietakerne. AMFI Kanebogen har engasjert og variert markedsføring med spesielt fokus på kundeklubben. De er flinke til å følge opp resultater av kampanjer og til å imøtekomme kundenes ønsker og behov. Barnefamilier er godt ivaretatt med gode fasiliteter for stelle- og ammerom, samt en arealeffektiv barnepark strategisk plassert i nærheten av et spisested. Det oppleves at senteret har en positiv internkultur som smitter over på senterets kunder.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

NPRO kjøper på Hasle

Transaksjoner / fredag 14. desember 2018

Kjøper Stovner Politistasjon

Transaksjoner / fredag 14. desember 2018

– Ingen grunn til å skjære all handel over én kam

Aktuelt / fredag 14. desember 2018

Krevde arrest hos iHus-eier for tapt husleie

Juss / fredag 14. desember 2018

Tilbyr 100.000 kroner i finnerlønn

Utvikling / fredag 14. desember 2018

OBOS vil bygge på hovedkontoret (+)

Utvikling, Pluss / fredag 14. desember 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Milliardtransaksjon i Oslo sentrumMilliardtransaksjon i Oslo sentrum 13. desember 2018
Tilbyr 100.000 kroner i finnerlønnTilbyr 100.000 kroner i finnerlønn 14. desember 2018
Forfulgt av vanskeligheter: Milliontap, brann og rettssakerForfulgt av vanskeligheter: Milliontap, brann og rettssaker 11. desember 2018

Siste nytt fra Estate Vest-Norge

Fikk nei til hotell på Nøstet

Nyheter / fredag 14. desember 2018

Haugland Gruppen AS fikk ikke tillatelse til å bygge om Nøstetorget 5 til hotell, og vil derfor fokusere på kontorutleie.

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Universitetets to leiegårder på Nygårdshøyden ble solgt samlet til en lokal aktør, som vil bygge om til leiligheter.

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Byggmester Markhus er tildelt totalentreprisen for å bygge 146 leiligheter og en Rema-butikk i Knudsenkvartalet i Fyllingsdalen.

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Kontorlokalet til for menneskene

Utleier har ordet / torsdag 13. desember 2018

Egil Svoren mener fremtidens kontor er eiendommer med høy servicegrad og et variert spisetilbud. Nærmest som et hotell med en resepsjon hvor du kan få løst dagligdagse behov og tjenester.

Gode kundeopplevelser selger

Nyheter / torsdag 13. desember 2018

Midt i julehandelen finnes det knapt et mer relevant tema enn kjøpesenterutvikling. Synet på hvordan sentrene bør utformes er i endring, og oppfatningene er mange.

Hva er en god arbeidsplass?

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Arkitekturpsykolog, Oddvar Skjæveland deler sitt syn på den gode arbeidsplassen.