Jonas Gustavsson, konsernsjef i ÅF AB, samlokaliserer ÅF i nye lokaler på Solsiden i Trondheim.

Satser offensivt i Trondheim

ÅF samlokaliser sine virksomheter i Trondheim etter en solid utvikling gjennom organisk vekst og flere oppkjøp.

Publisert Sist oppdatert

– Ved å samle alle tjeneste- og fagområdene våre i Trondheim kan vi bli en enda bedre partner for våre kunder. Det gir oss muligheten til å forstå kundenes samlede behov og ta et mer helhetlig ansvar for å løse deres utfordringer slik at de når sine mål. Samtidig skal vi videreutvikle våre forskjellige fagmiljøer, sier Kjell Håvard Nilsen, direktør for regioner i ÅF Advansia.

ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitekturvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi, industri i tillegg til IKT. ÅF i Trondheim leverer prosjektutvikling og prosjektadministrasjon gjennom ÅF Advansia, prosjektering av bygg og vei/bane gjennom ÅF Engineering samt arkitektur, plan og analyse gjennom arkitektfirmaet tegn_3.

Satser på Norge

ÅFs største internasjonale satsing er Norge, hvor selskapet har offensive vekstambisjoner.

– Vi skal være den sterkeste utfordreren i det norske markedet, og vi skal vokse raskere enn konkurrentene innen våre satsingsområder. Oppkjøp av relevant virksomheter blir et hovedfokus i den kommende perioden i tillegg til organisk vekst, sier Jonas Gustavsson, konsernsjef i ÅF AB. Selskapet er ratet som en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Sverige og denne posisjonen vil selskapet arbeide hardt for å ta i Norge også.

– Trondheimsregionen er viktig for oss med mange spennende muligheter innen både utbygging av områder, eiendomsprosjekter og også samferdsel. Med den store bredden av viktige prosjekter vi allerede bidrar til å realisere og de dyktige folkene vi har på laget så er jeg trygg på at vi får tilliten til å løse flere prosjekter for både private og offentlige kunder, fortsetter Gustavsson.

ÅF og tegn_3 er blant annet engasjert som rådgivere i Powerhouse Brattørkaia, programmering/utvikling av campus NTNU, nye Nidarøhallen, nye Helsevakta i Trondheim, Kampflybase Ørland og Fosen vind samt utviklingsprosjektene «Leangen Sentrum» og «Trondheim Syd» for å nevne noen.

Powered by Labrador CMS