Nyheter

Kjøper fem eiendommer

Realkapital Investor har kjøpt fem eiendommer på Breivoll fra Clarksons Platou Real Estate.

Realkapital Investor gjør et nytt eiendomskjøp.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Realkapital Investor har tilrettelagt et syndikat med det de kaller «kompetente eiendomsinvestorer», i tillegg til Realkapital Investor selv, som kjøper Breivollbyen Eiendomsinvest. Fem eiendommer i krysset Smalvollveien og Breivollveien på Alna i Oslo ble overtatt den 15. August. Eiendommene har adressene Breivollveien 27, 29 og 31 og Smalvollveien 62 og 64.

Eiendommene har en samlet bygningsmasse på 16 500 kvadratmeter. Tomtearealet er på 32 000 kvadratmeter. Blant leietakerne er Infratek, St1, Plantasjen, NCC Road og AutoGrup. Infrateks lokaler skal tilpasses Bavaria og blir utsalgssted for BMW og Mini fra 2019. Selger av eiendommene er et Clarksons Platou Real Estate-syndikat.

– Eiendommene ligger veldig sentralt for mange typer virksomhet og her vil det være kombinasjonsbruk, handel og bilforretning i mange år fremover, selv om det på lengre sikt vil være naturlig å se på mulighetene for konvertering av bygningsmassen og en høyere utnyttelse av tomtene i tråd med kommuneplanen, sier ansvarlig for investeringen hos Realkapital Investor, Anders Aasand.

– Mye av verdien var jo å samle sammen et kvartal med en fantastisk beliggenhet. I tillegg har vi fått ut det kortsiktige potensialet som ble identifisert med en ny langsiktig leieavtale med Bavaria i Breivollveien 31. Dette kommer til å bli et av de flotteste bilanleggene i Oslo, sier ansvarlig for eiendommene hos tidligere eier Clarkson Platou, Hans Martin Haug.

Advokatfirmaet Thommessen var rådgiver for selger, mens kjøper brukte Advokatfirmaet Haavind som sin rådgiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Skrur tiden tilbake til 1902
Utvikling
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
Selger portefølje med 38 leiligheter (+)
Transaksjoner
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Se alle pluss saker
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig