Eiendomsmegleren beskriver beliggenhet som «orkesterplass ved sjøen».

Vil ha 55 millioner for funkis på Snarøya

- Det er ikke dyrt, men selvsagt mye penger, sier eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

Publisert

– Lekker og gjennomført funkis med sjøen som nærmeste nabo, heter det i annonsen for Haldenveien 83 på Snarøya.

Den funkisinspirerte eneboligen over 3 plan ble oppført i 2010/11, og har et bruksareal på 489 kvadratmeter. Det er separat utleieleilighet/gjesteleilighet i sokkeletasjen med egen inngang. Tomten er på snaut 1,2 dekar.

Les også: Her ble leiligheter solgt for 1 krone

– Det bygges ikke lenger slike boliger i vannkanten nær Oslo, derfor er dette en relativt sjelden anledning. Eiendommen er superfin, sier eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen Eiendomsmegling til Estate Nyheter.

På spørsmål om prisantydningen på 55 millioner kroner er høy, svarer han «det ikke er dyrt, men selvsagt mye penger».

– Alt er relativt. En eiendom med tilsvarende beliggenhet rett bortenfor og omtrent tilsvarende areal ble solgt for 86 millioner kroner. Det er riktignok ulik arkitektur, men likevel en god referanse, sier Bonde.

Den nevnte eiendommen tilhørte investoren Arne Fredly.

Les også: Vil bygge boliger på viktig VIF-adresse

Bonde har jobbet som eiendomsmegler i drøyt 30 år, og har solgt nesten 70 eiendommer på Snarøya. Et sted mellom 20 og 30 av disse er beliggende ved strandlinjen. Han jobber også med fire andre Snarøya-eiendommer som snart skal ut i markedet.

– Jeg gjør en kvalifisert gjetning av prisen, og er sikker på at prisantydningen på 55 millioner er fornuftig, sier han.

Haldenveien 83 ligger ikke helt nede ved fjorden, men har «orkesterplass ved sjøen» som det heter i annonsen.

– Tomten er hevet i forkant mot sjøen og er «meget pent opparbeidet». Huset er gjennomført og innholdsrikt. Det er lekkert, gjennomført og standardmessig til å flytte rett inn i. Andel brygge i tøffelavstand, skriver Sem & Johnsen Eiendomsmegling i annonsen.

Powered by Labrador CMS