Nicolai Kiilerich går til Scala Eiendom.

Scala henter fra Citycon

Den nye kjøpesentergiganten Scala Eiendom har ansatt Nicolai Kiilerich som ny eiendomssjef.

Publisert

Det var før sommeren at Scala Retail Property og Salto Eiendom gikk sammen og dannet kjøpesenterselskapet Scala Eiendom. Det fusjonerte selskapet har en portefølje med 19 kjøpesenter, og blir dermed ett av Norges ledende kjøpesenterselskaper. Samtidig har selskapet videre vekstambisjoner.

Nå henter Scala Eiendom Nicolai Kiilerich, som kommer fra stillingen som leasing manager i Citycon. Kiilerich blir ny eiendomssjef i selskapet, og går inn i det kommersielle teamet som følger opp selskapets 19 kjøpesentre.

– Vi gleder oss til å få Nicolai med på laget og har som ambisjon om å utvikle oss til å bli bransjens ledende kommersielle team. Nicolai har bredt kontaktnettverk i bransjen, kommersiell teft og en alder som gjør ham sulten på å utvikle seg videre. Det passer selskapet og bransjen vår godt, sier leder for eiendom & forvaltning i Scala, Magnus Fredriksen.

– Når jeg fikk mulighet til å bli del av et spennende selskap med et ungt og sultent miljø kunne jeg ikke si nei. Scala har fått til mye på kort tid og jeg tror selskapet tenker riktig rundt videre utvikling i bransjen. Selskapets videre reise er noe jeg gleder meg til å kunne bidra til. Samtidig vil jeg takke Citycon og Sektor for en spennende og lærerik tid og alle muligheter jeg har fått der, sier Nicolai Kiilerich.

Powered by Labrador CMS