Nyheter

Hotellaktør ansetter utviklingssjef

Citybox har hentet inn Morten Høiseth til stillingen som utviklingssjef.

Morten Høiseth skal fokusere på utvikling i Citybox.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Høiseth skal lede Citybox’ søk etter eiendommer for nyetablering av hoteller. Selskapet har hoteller i både Oslo og Bergen, og jobber med nye Citybox-hoteller i Tallinn og Bergen. Målet er å ha ti hoteller innen seks år og 20 hoteller innen ti år.

Morten Høiseth kommer fra stillingen som eiendomsanalytiker i BER. Han har også erfaring som rådgivende ingeniør i Multiconsult. Han er utdannet sivilingeniør bygg fra NTNU med tilleggsutdannelse innenfor finans.

– Citybox har et moderne og unikt hotellkonsept, og kan vise til meget sterke tall. I tillegg går selskapet en spennende tid i møte med planlagte etableringer i flere europeiske storbyer. Dette er en reise jeg har lyst til å være med på og en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Høiseth.

– Vi jobber aktivt med flere byer, men er for tiden spesielt på utkikk etter sentralt beliggende eiendommer i Helsinki, Warszawa, Brussel og Amsterdam. Vi har jobbet med dette en stund og ser at det tar tid å finne de rette eiendommene. Vi velger derfor å styrke oss med denne nye stillingen for å ha tempo i utviklingen. Morten Høiseth har den bakgrunnen og drivkraften vi var på jakt etter, og vi har stor tro på at han skal hjelpe oss å finne de perfekte eiendommene for vårt konsept, sier styreleder Martin Smith-Sivertsen i Citybox AS.

I Tallinn har Citybox tegnet en langsiktig leiekontrakt på et hotell med 270 rom i et større nybyggprosjekt. Selskapet vurderer også å kjøpe eiendom og bygge om til hotell i fremtidige prosjekter.

– Citybox skal være et moderne lavprishotell med en sentral beliggenhet. Det er ikke mange nybyggeprosjekter sentralt i de byene vi er interesserte i og vi ser derfor også på mulighetene for å kjøpe eiendom, bygge om, og selge ved ferdig utviklet hotell. Vår erfaring med tidligere hoteller tilsier at dette kan gi en pen gevinst for investorene. Nyansettelsen bidrar også til å styrke oss på eiendomsutviklingssiden, sier Smith-Sivertsen videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

130 boliger for 290 millioner kroner
Aktuelt
Fortetter for 550 millioner – i første omgang (+)
Bolig
Nå blir det forbudt å selge boligen «som den er»
Juss
Styrker eiendomsutviklingen etter et godt år
Karriere
Ny sjef i Fazer Food Services
Karriere
Se alle pluss saker
Betaler godt for boligeiendom i rød støysone i Bærum
Utvikling
Blå Kors med store planer i Oslo sentrum (+)
Utvikling
Ung i Næringseiendom Årets navn
Play
Vegvesenet sinker kjempeprosjekt (+)
Bolig