Martin Anmarkrud Kiligitto og Nils Nordvik gleder seg over å være en frittsående eiendomsmegler. Foto: CF Wesenberg/Kolonihaven.

Nordvik går solo

Nordvik og Partners bytter navn til Nordvik og blir en frittstående eiendomsmeglerkjede.

Publisert Sist oppdatert

Nordvik har dermed gått ut av samarbeidet med Partners-kjeden og skiftet navn på sine 15 meglerkontor i Oslo, Akershus og Bodø.

– Vi er glade for å endelig være i gang på egenhånd igjen. Våre 150 meglere vil fra i dag kunne gå ut i markedet og tilby en helt ny digitalisert salgsprosess og nye, digitale markedsføringsløsninger, som frigjør tid til å levere solid, faglig rådgivning fra befaring til overtakelse, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.

Han forteller at satsingen som frittstående kjede innebærer en offensiv plan for videre vekst drevet frem av nye digitale løsninger som skal gjøre boligsalget enklere og bedre for kundene.

– Vi skal ikke digitalisere god, faglig rådgivning, tillit og trygghet, men vi kan digitalisere prosesser som gjør forberedelser og gjennomføring av boligsalg enklere og bedre for både kundene og oss, sier Kiligitto.

De digitale løsningene kommer både i markedsføringen av boligene på vegne av kundene og for å komme i kontakt med potensielle kjøpere og selgere tidlig i prosessen. En ny app er blant de digitale løsningene.

– Vi har en enorm interesse for bolig i Norge. Boligen er vårt hjem, en svært viktig investering og en hobby for mange. Ved hjelp av avansert kartteknologi og prisstatistikk vil vi gjennom appen gjøre det enkelt for alle med interesse for bolig å orientere seg i markedet. Vi tror at boligreisen blir bedre ved å ha mye informasjon enkelt tilgjengelig, tidlig i prosessen, og håper appen blir et nyttig verktøy for både kjøpere og selgere, sier Kiligitto.

 

Powered by Labrador CMS