VOKSER: Regus har ambisiøse vekstplaner. Nå forteller de at de om et års tid åpner nytt senter i Trondheim. (Foto: INTERNATIONAL WORKPLACE GROUP)

Regus åpner kontor i nok en by

De er allerede i Oslo, Bergen og Stavanger. Nå har Regus signert leieavtale i landets tredje største by.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren 2019 åpner Regus et 1400 kvadratmeter stort kontorhotell i det nye Powerhouse i Trondheim. Regus har til nå etablert 15 sentre i Norge – i Oslo, Bergen og Stavanger – og fem nye senter er planlagt. Sommeren 2019 åpner de sin første avdeling i Trondheim, skriver Adresseavisen.

Norgessjef Thomas Weeden i Regus forteller at kontoret blir et «fullservicekontor» der nystartede selskaper, enkeltmannsforetak og bedrifter kan leie lokaler. De som leier plass ved kontoret kan leie arbeidslokaler mellom alt fra en time til flere år.– Kundene kan leie den plassen de trenger for å jobbe, så ordner vi med resten av det man trenger ved et kontor, sier Weeden til avisen.

Det er Entra som bygger Powerhouse, og de har ifølge Adressavisa inngått en åtte år lang leieavtale med Regus.– Entra ønsker fleksible løsninger i de nye byggene sine. Vi jobber også med å få etablert to Regus-sentre til i Trondheim, men det er for tidlig i forhandlingene til å si noe mer om det, sier Weeden.

Powered by Labrador CMS