Nyegaardskvartalet blir Veidekke Eiendoms største boligprosjekt.

I gang med gigantprosjekt

Veidekke går i gang med byggingen av 250 leiligheter på Storo i Oslo.

Publisert

Prosjektet, som har fått navnet Nyegaardskvartalet, er Veidekke Eiendoms største boligprosjekt i hundre prosent egenregi. Til sammen skal det bygges 250 leiligheter fordelt på tre blokker på mellom fem og ti etasjer. 188 boliger er lagt ut for salg, og Veidekke har allerede solgt 114.

Leilighetene skal miljøsertifiseres og bygges som fossilfri byggeplass.

Øyvind Moen, adm. direktør i Veidekke Eiendom.

– Ved å ta en tydelig miljøposisjon, har vi fått svært god respons fra markedet. Til tross for at prosjektet ble lagt ut for salg i et forsiktig marked i oktober, har prosjektet fått en svært god respons. Vi har allerede solgt 60 % av leilighetene i første byggetrinn og er klare for å legge ut trinn to og tre for salg til høsten, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom.

I tillegg til leilighetene blir det næringslokaler på bakkeplan og parkeringskjeller. Ifølge Veidekke blir Nyegaardskvartalet Norges største miljøsertifiserte BREEAM-prosjekt for boliger.

Veidekke kjøpte eiendommen høsten 2014 fire år siden med tanke på konvertering til boliger. Eiendommen hadde tidligere huset GE Healtcare og lå i Nycoveien 2. Siden har Veidekke jobbet med regulering og foredling av boligproduktet. Næringsbyggene på tomten er blitt revet og nå går entreprenøren altså i gang med byggingen av til sammen 250 leiligheter på tomten.

 

Powered by Labrador CMS