Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

Til stede under signeringen var (fra venstre) Rune Carlsen, prosjektdirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Terje Kaasa Larsen, daglig leder i Norske Stålbygg AS, Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Karsten Andersen, prosjektleder Bertel O. Steen Eiendom AS og Joe Thorstensen, prosjektleder i Norske Stålbygg AS. Foto: André Skjelin Ottosen.

Bygger 8000 m2

Bertel O. Steen Eiendom går i gang med byggingen av et nytt bilanlegg på 8000 kvadratmeter på Lørenskog.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 5. juli 2018 10:55 (Oppdatert 5. juli 2018 10:55)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er det Veidekke-eide selskapet Norske Stålbygg som har fått byggeoppdraget for det nye bilanlegget til Bertel O. Steen i Solheimveien 11-15 på Lørenskog. Kontrakten er på 128 millioner kroner. Nybygget, som blir på 7950 kvadratmeter, skal bli et signalbygg for bil- og eiendomskonsernet. Byggingen starter nå og det nye bilanlegget skal overleveres i fjerde kvartal 2019.

– Etter en grundig vurdering av flere entreprenører valgte vi å inngå samarbeid med Norske Stålbygg som vi har god erfaring med fra tidligere, sier Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS.

– Norske Stålbygg ble benyttet i forbindelse med byggingen av Bertel O. Steens nye anlegg i Sandefjord hvor de gjennomførte prosjektet på en svært god måte. I tillegg var Norske Stålbygg den mest kreative av tilbyderne, som også viste størst engasjement inn mot samspillsfasen. Vi ser på dem som en profesjonell og flott samarbeidspartner med høye ambisjoner på våre vegne, sier Solbakken.

Norske Stålbygg har spesialisert seg på design, prosjektutvikling og oppføring av næringsbygg i totalentrepriser. Selskapet har ambisjoner om rasjonelle og effektive byggeprosesser, samtidig som man har fokus på estetiske kvaliteter.

– Dette prosjektet er et resultat av en suksessfull samspillsfase, der både byggherre og entreprenør har jobbet sammen mot en felles målsetning. For oss i Norske Stålbygg er det en tillitserklæring å bli valgt igjen som samarbeidspartner av Bertel O. Steen Eiendom. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser virkelig frem til gjennomføringen av Bertel O. Steen Eiendom sitt nye signalbygg på Lørenskog, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg.

Bertel O. Steen Eiendom eier over 20 bilanlegg. Det nye bygget, som etableres foran konsernets hovedkontor på Lørenskog, skal være et utstillingsvindu for alle konsernets bilmerker. Butikkarealet blir 5820 kvadratmeter, mens kundesenter med kafé og kantine blir 1130 kvadratmeter. Kontor og møterom blir på 1000 kvadratmeter.

Kommentar til “Bygger 8000 m2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Thon får rive to bygårder (+)

Utvikling, Pluss / torsdag 15. november 2018

Slik blir Norges mest fremtidsrettede bygg

Estate Play / torsdag 15. november 2018

Haugen i retten etter boligkjøp

Aktuelt / torsdag 15. november 2018

WeWork verdsettes til 400 milliarder kroner

Aktuelt / torsdag 15. november 2018

Dropper boliger på Skøyen (+)

Utvikling bolig, Pluss / torsdag 15. november 2018

Vil utvide supersentralt hotell (+)

Utvikling, Pluss / torsdag 15. november 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Kjempetransaksjon på FornebuKjempetransaksjon på Fornebu 12. november 2018
Flere går fra CushmanFlere går fra Cushman 13. november 2018
Eiendomsgigant vil inn i det norske boligmarkedetEiendomsgigant vil inn i det norske boligmarkedet 9. november 2018

Siste nytt fra Estate Vest-Norge

Vil bygge 48 leiligheter i Fana

Nyheter / torsdag 15. november 2018

TT Eiendomsutvikling AS ønsker å oppføre tre boligblokker med fem etasjer i Hamrevegen.

Storprosjekt på Kokstad

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Brødrene Ulveseth AS vil bygge 140 leiligheter ved bybanestoppet på Kokstad.

Kygo med planer for Bergens dyreste bolig

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Artisten Kygo har engasjert arkitekt for å få fart på planene for Hopsnesvegen 120, som kostet ham 41 millioner kroner.

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Lagunen Storsenter utvider

Nyheter / torsdag 15. november 2018

Nå åpner senteret med 50.000 nye kvadratmeter bestående av 50 nye butikker og spisesteder.

Skaper nye destinasjoner

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Pop up leverandøren, Urban Jungle lanserer flere spennende pop ups i Oslo.

Verdens største selskaper utnytter WeWork-effekten

Nyheter / tirsdag 13. november 2018

Verdens største kontorbrukere tilpasser virksomheten sin etter WeWorks voldsomme inntog i kontormarkedet.