Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

Til stede under signeringen var (fra venstre) Rune Carlsen, prosjektdirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Terje Kaasa Larsen, daglig leder i Norske Stålbygg AS, Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS, Karsten Andersen, prosjektleder Bertel O. Steen Eiendom AS og Joe Thorstensen, prosjektleder i Norske Stålbygg AS. Foto: André Skjelin Ottosen.

Bygger 8000 m2

Bertel O. Steen Eiendom går i gang med byggingen av et nytt bilanlegg på 8000 kvadratmeter på Lørenskog.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 5. juli 2018 10:55 (Oppdatert 5. juli 2018 10:55)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er det Veidekke-eide selskapet Norske Stålbygg som har fått byggeoppdraget for det nye bilanlegget til Bertel O. Steen i Solheimveien 11-15 på Lørenskog. Kontrakten er på 128 millioner kroner. Nybygget, som blir på 7950 kvadratmeter, skal bli et signalbygg for bil- og eiendomskonsernet. Byggingen starter nå og det nye bilanlegget skal overleveres i fjerde kvartal 2019.

– Etter en grundig vurdering av flere entreprenører valgte vi å inngå samarbeid med Norske Stålbygg som vi har god erfaring med fra tidligere, sier Øivind Solbakken, konserndirektør Bertel O. Steen Eiendom AS.

– Norske Stålbygg ble benyttet i forbindelse med byggingen av Bertel O. Steens nye anlegg i Sandefjord hvor de gjennomførte prosjektet på en svært god måte. I tillegg var Norske Stålbygg den mest kreative av tilbyderne, som også viste størst engasjement inn mot samspillsfasen. Vi ser på dem som en profesjonell og flott samarbeidspartner med høye ambisjoner på våre vegne, sier Solbakken.

Norske Stålbygg har spesialisert seg på design, prosjektutvikling og oppføring av næringsbygg i totalentrepriser. Selskapet har ambisjoner om rasjonelle og effektive byggeprosesser, samtidig som man har fokus på estetiske kvaliteter.

– Dette prosjektet er et resultat av en suksessfull samspillsfase, der både byggherre og entreprenør har jobbet sammen mot en felles målsetning. For oss i Norske Stålbygg er det en tillitserklæring å bli valgt igjen som samarbeidspartner av Bertel O. Steen Eiendom. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser virkelig frem til gjennomføringen av Bertel O. Steen Eiendom sitt nye signalbygg på Lørenskog, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg.

Bertel O. Steen Eiendom eier over 20 bilanlegg. Det nye bygget, som etableres foran konsernets hovedkontor på Lørenskog, skal være et utstillingsvindu for alle konsernets bilmerker. Butikkarealet blir 5820 kvadratmeter, mens kundesenter med kafé og kantine blir 1130 kvadratmeter. Kontor og møterom blir på 1000 kvadratmeter.

Kommentar til “Bygger 8000 m2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Varsler massiv butikkdød

Nyheter / fredag 21. september 2018

– Rentehoppet får liten betydning

Nyheter / fredag 21. september 2018

Varsler erstatningskrav på 150-500 millioner (+)

Pluss / fredag 21. september 2018

Oslo Finans-syndikat med eiendomskjøp

Nyheter / fredag 21. september 2018

Lanserer VIP-løsning for boligkjøpere

Nyheter / fredag 21. september 2018

Vil ha 50 millioner for kombibygg (+)

Pluss / fredag 21. september 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Ofrer gullkalven for de neste 150 åreneOfrer gullkalven for de neste 150 årene 19. september 2018
Varsler massiv butikkdødVarsler massiv butikkdød 21. september 2018
Krevde 80 millioner kroner for tomteareal. Fikk 1,2 millionerKrevde 80 millioner kroner for tomteareal. Fikk 1,2 millioner 18. september 2018

Siste nytt fra Estate Vest-Norge

Skal rives og erstattes med tvillingtårn

Nyheter / fredag 21. september 2018

Fylkesutvalet går inn for å rive fylkeshuset og bygge to heilt nye tårn på tomten. Prislappen er på 941 millioner kroner.

«Verdens beste» bygg har fått ny eier

Nyheter / torsdag 20. september 2018

I 2003 ble bygget kåret til det beste bygget i verden. Nå har Telenor Eiendom solgt Telenorbygget i Birkelandsskiftet.

Skal renoveres for over en halv milliard kroner

Nyheter / onsdag 19. september 2018

Statsbygg har fått klarsignal av regjeringen til å rehabilitere Norges Handelshøyskole for over en halv milliard kroner.

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Amfi Kanebogen nominert til Årets Kjøpesenter 2018

Nyheter / torsdag 20. september 2018

Olav Thon Gruppens kjøpesenter i Harstad er nominert til Årets Kjøpesenter-prisen av Nordic Council of Shopping Centers.

Dette bygget produserer og lagrer energi

Nyheter / onsdag 19. september 2018

REMA 1000s nye distribunal i Sandnes har en helhetlig energiløsning som gjør at bygget delvis er selvforsynt med elektrisitet.

New Norwegian Design

Nyheter / tirsdag 18. september 2018

THE THIEF og Noord har gått sammen om å presentere utstillingen «New Norwegian Design».