Leilighetene i Sentrum Terrasse i Nittedal får en snittpris på 59 500 kroner per kvadratmeter.

Solgte halve boligprosjektet på en uke

Det nye boligprosjektet Sentrum Terrasse i Nittedal brukte en uke på å selge over halvparten av boligene til 60 000 kroner meteren.

Publisert Sist oppdatert

Det er Seltor Bolig som står bak Sentrum Terrasse i Nittedal. Mens Aberdeen utvikler og forvalter Mosenteret kjøpesenter, utvikler Seltor Bolig 77 leiligheter tilknyttet senteret. Seltor Bolig hadde nylig salgsstart for prosjektet, og det kom 150 personer på salgs- og informasjonsmøte sist uke. På under en uke er det nå solgt 43 leiligheter, noe som er godt over 50 prosent av boligene i prosjektet.

Prosjektet ble ifølge Seltor Bolig lansert med en snittpris på 59 500 kroner per kvadratmeter. Den billigste leiligheten koster 1,95 millioner kroner, mens den dyreste, som allerede er solgt, kostet 9,89 millioner kroner.

– Seltor Bolig har i tett samarbeid med Aberdeen, Seltor AS, 4B arkitekter og DNB Eiendom, utviklet Sentrum Terrasse som vi nå ser har truffet markedet i Nittedal svært godt. Vi ser at vår filosofi om å utvikle gode boligprodukter og gode bomiljøer ved å sette boligkjøpernes behov i sentrum, har fungert optimalt. Sentrum Terrasse er en del av vår portefølje på over 400 boliger under utvikling. Vi er og på stadig søk etter nye prosjektmuligheter på hele det sentrale Østlandet, sier daglig leder Axel Knutzon i Seltor Bolig.

Powered by Labrador CMS